fbpx
Home » Samen rijden naar thuiswedstrijden van Sparta Rotterdam

Samen rijden naar thuiswedstrijden van Sparta Rotterdam

06 september 2023 - 10:49

Veel Eredivisieclubs ervaren problemen met parkeergelegenheid rondom thuiswedstrijden. Met iedere thuiswedstrijd een uitverkocht Kasteel kan het op wedstrijddagen van Sparta Rotterdam op en rondom Spangen behoorlijk druk zijn. Daarom denkt Sparta na over mogelijkheden deze drukte te reduceren.

De ervaring leert dat bij thuiswedstrijden vele supporters met de auto naar Het Kasteel komen. Veel van de stoelen in deze auto’s zijn leeg, dat kan efficiënter. Om die reden lanceert Sparta, in samenwerking met Slinger, een platform wat samen rijden naar wedstrijden faciliteert en lege autostoelen dus opvult. Want hoe leuk is het om andere Spartanen bij jou uit de buurt te leren kennen op weg naar de wedstrijd? Daarnaast reduceren we hiermee CO2-uitstoot rondom thuiswedstrijden van Sparta en is het beter voor je portemonnee.

Een rit aanbieden

Deel je lege autostoel(en) in de widget links onderaan op deze pagina. Klik op: rit aanbieden. Supporters / Bezoekers uit de buurt die een rit zoeken kunnen vervolgens via e-mail contact met jou zoeken met de vraag of ze mee mogen rijden. Als jij dit per mail aan hen bevestigt, regelen jullie daarna onderling een handige plek om af te spreken én of jullie eventueel kosten willen delen zoals benzine of parkeren.

Meerijden

Ben je op zoek naar een rit om mee te rijden? Klik dan ook op de widget links onderaan deze pagina en vervolgens op aangeboden ritten. Zoek een rit bij jou in de buurt en geef aan dat je mee wilt rijden. Er wordt dan een e-mail verstuurd naar degene die de rit aanbiedt. Zodra deze persoon bevestigd per mail is jouw rit geregeld. Tip: laat in het veld van het persoonlijke bericht een leuk tekstje achter waarom je mee wilt rijden en jouw mobiele nummer.

 

Met dit initiatief biedt Sparta supporters de mogelijkheid met elkaar in contact te komen om samen naar thuiswedstrijden van Sparta Rotterdam te rijden. Sparta heeft geen invloed en draagt geen verantwoording op de onderling gemaakte afspraken.