fbpx
Home » Sparta breidt capaciteit Bok de Korver-tribune uit

Sparta breidt capaciteit Bok de Korver-tribune uit

08 maart 2023 - 17:00

In de zomerstop zal Sparta Rotterdam de capaciteit voor de eigen supporters verhogen op de Bok de Korver-tribune. Dit is mogelijk door de capaciteit van het gastenvak te verlagen. Volgens de licentie-eisen van de KNVB dient het Sparta Stadion plaats te bieden aan 500 supporters van de tegenpartij. Dit minimale aantal zal volgend seizoen dan ook beschikbaar zijn voor onze gasten.

Om dit mogelijk te maken dienen er wel aanpassingen gedaan te worden aan afscheidingen, ingangen van sanitair in het uitvak, hekwerk en het monteren van nieuwe klapstoelen waardoor er komend seizoen 225 extra supporters van Sparta plaats kunnen nemen op de Bok de Korver-tribune. Daarnaast worden er nieuwe (dubbele) afscheidingen geplaatst aan beide kanten van het gastenvak waardoor er ook op de Tonny van Ede-tribune meer tickets (ca 75) verkocht kunnen worden.

In het huidige seizoen is het Sparta Stadion volledig uitverkocht met seizoenkaarten waardoor deze aanpassingen ervoor zorgen dat er komend seizoen per wedstrijd 300 Spartanen extra de thuiswedstrijden kunnen bezoeken.