fbpx
Home » Sparta en AB InBev verlengen Official Business Partnership met 5 seizoenen

Sparta en AB InBev verlengen Official Business Partnership met 5 seizoenen

06 september 2023 - 12:00

Sparta Rotterdam, Via Sparta Horeca en AB InBev hebben elkaar gevonden in de verlenging van het strategische partnership voor de duur van vijf seizoenen. AB InBev, de grootste bierbrouwer ter wereld, is sinds 2013 met haar biermerk Jupiler bij Sparta vertegenwoordigd. Met de verlenging van de samenwerking vloeit het bier van Jupiler ook in de komende jaren door de bierleidingen in het Sparta Stadion.

Naast diverse uitingen in het stadion, zoals op de LED-boarding, blijft Jupiler tevens naamgever van onze Business Lounge. Onlangs werd in samenwerking met AB InBev de biervoorziening in het Sparta Stadion nog aangepast, door het aanleggen van extra leidingen, waardoor de omloopsnelheid omhoog gaat en het bier kouder geserveerd wordt. Op de Denis Neville-tribune werden ook zogenoemde raptaps in gebruik genomen.

Commercieel Manager Dave van der Meer is blij dat Sparta een nieuwe overeenkomst heeft gesloten met AB InBev: ‘’De bovengenoemde ontwikkelingen en innovaties vloeien voort uit de goede verstandhouding tussen beide partijen. Naast de constructieve gesprekken met AB InBev over de sponsorpropositie, blijkt de wederzijdse loyaliteit opgebouwd in de afgelopen jaren, een groot goed. Ook de ambitie die AB InBev toont in de duurzame ontwikkeling van haar producten (denk bijvoorbeeld aan watergebruik binnen het productieproces) spreekt ons enorm aan.’’

Namens AB InBev reageren Jochem Janssens (Strategic Accountmanager) en Jeroen Passchier (National Accountmanager): “Sparta voelt voor ons als een thuishaven in het Rotterdamse, en we zijn ontzettend blij dat we de samenwerking voort kunnen zetten. We kijken uit naar nog eens vijf seizoenen van samenwerking, sportieve successen en gedeelde momenten van vreugde, terwijl we blijven streven naar uitmuntendheid, zowel op als buiten het veld. Deze voortgezette samenwerking onderstreept de synergie tussen Sparta Rotterdam en AB InBev en benadrukt het belang van duurzame ontwikkeling. De innovaties in het stadion, zoals de verbeterde biervoorziening en de raptaps, creëren een verfrissende ervaring voor Sparta-fans tijdens de wedstrijden.”

Om de verlenging van de samenwerking te vieren gaf Jupiler 5 unieke Sparta-Perfect Drafts weg aan Spartanen. De winnaars werden afgelopen week uitgenodigd om de wedstrijd Sparta – N.E.C. vanaf de Business Seats bij te wonen en hun prijs in ontvangst te nemen.