fbpx
Home » Sparta Rotterdam en Robey Sportswear presenteren met trots thuisshirt 2023/2024

Sparta Rotterdam en Robey Sportswear presenteren met trots thuisshirt 2023/2024

19 juli 2023 - 16:00

Het Rood-Wit waarmee Sparta Rotterdam het komende seizoen op Het Kasteel zal aantreden, houdt de club dicht bij haar identiteit. Een klassiek polokraagje past bij de traditieclub die Sparta is en de binnenkant hiervan kent de kleuren van de Rotterdamse vlag.

Opnieuw komt een regel uit de Sparta Marsch, Rood-wit is onze glorie, terug op de rug van het shirt. Het logo keert, na jarenlange afwezigheid, terug op de broek van het tenue. Zo zullen de mannen van Jeroen Rijsdijk, de vrouwen en de jeugdteams van Jason Oost zich gorden tot den strijd in een tenue dat de clubidentiteit uitdraagt.

Nu beschikbaar

Het thuistenue is vanaf nu te koop in de Sparta Fanshop en in de Online Fanshop. De kindermaten zijn beschikbaar vanaf maat 92 tot en met 164. De volwassenmaten zijn te koop in de maten S tot en met 5XL. Let op: Alle maten zijn te koop, maar voor de volwassenmaten is de voorraad voor sommige maten nog niet op het gewenste niveau. Bestellingen worden verwerkt op volgorde van binnenkomst. De levertijd staat op circa twee weken, dit zal uitsluitend van toepassing zijn als de betreffende maat tijdelijk niet beschikbaar is.

Zodra de volgende levering binnen is kunnen wij eventuele bestellingen die niet direct op voorraad zijn dan gelijk met voorrang verwerken.