fbpx
Home » Sparta Vrouwenvoetbal en RVV Blijdorp verlengen samenwerking

Sparta Vrouwenvoetbal en RVV Blijdorp verlengen samenwerking

21 december 2023 - 22:42

Sparta Rotterdam en RVV Blijdorp hebben de samenwerking recent officieel verlengd. Sparta Vrouwenvoetbal, onderdeel van Sparta Jeugdopleiding, is voor het tweede seizoen vijf à zes dagen van de week te gast op het complex aan de Noorderbocht voor haar trainingen en wedstrijden. De samenwerking wordt door zowel Sparta Rotterdam als RVV Blijdorp als positief ervaren.

Naast het gastheerschap van RVV Blijdorp is er voor de club de mogelijkheid voor een kijkje in de keuken van Sparta Rotterdam zoals bij trainingen en wedstrijden. ‘Het is mooi dat de samenwerking is verlengd. RVV Blijdorp voelt niet alleen vanaf het eerste gesprek als tweede thuis, maar is naast de prettige samenwerking een prachtig complex dat gunstig gelegen is qua bereikbaarheid voor speelsters, die vanuit diverse plaatsen en scholen naar de training reizen. En het ligt als het ware tussen Het Kasteel en Nieuw-Terbregge, dat momenteel verbouwd wordt, in’, geeft Jonneke Schuurbiers, Coördinator Vrouwenvoetbal, aan.

‘Ook dit seizoen lopen de speelsters van Sparta Vrouwenvoetbal rond bij onze club Blijdorp. Naast dat ze altijd vriendelijk, gezellig en behulpzaam zijn, is het goed te zien hoe gedisciplineerd en georganiseerd de trainingen en begeleiding zijn. En bij hun ‘thuis’wedstrijden op zaterdag blijven zowel onze eigen teams als de tegenstanders langer zitten om toch nog hun wedstrijd mee te pikken. Binnen onze vereniging hebben ze hierdoor zeker extra fans gekregen’ vertelt Patricia de Loof, Voorzitter RVV Blijdorp.