Home » Dinsdag 11:00 uur start verkoop Groep 2 voor Sparta – AZ

Dinsdag 11:00 uur start verkoop Groep 2 voor Sparta – AZ

14 september 2020 - 16:01

De eerste verkoopperiode voor de wedstrijd Sparta – AZ start dinsdag om 11:00 uur. Vanaf dit tijdstip kunnen seizoenkaarthouders uit groep 2 (Kasteeltribune, Bok de Korver-tribune en Tonny van Ede-tribune) een kaart reserveren. Deze voorrangsperiode loopt op zaterdag 19 september af om 23:59 uur. De overgebleven kaarten (aantal wordt gecommuniceerd via Spartakaartje.nl) gaan vanaf dinsdag 22 september 11:00 uur in de verkoop voor Groep 1.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Allereerst: met uw seizoenkaart heeft u géén toegang bij de ingangen van het stadion. Er dient ALTIJD een ticket (online of in de fanshop) besteld te worden om zeker te weten dat u gebruik maakt van uw toegangsrecht. Dit ticket is gratis in de fanshop, online via spartakaartje.nl zijn de standaardkosten van 1 euro per transactie van toepassing.

U zoekt een plaats uit in het Sparta Stadion, dit gaat op basis van beschikbaarheid. Het kan dus zijn dat u op een ander vak of andere tribune dient plaats te nemen dan waar u een seizoenkaart voor heeft. Gaat u alleen naar een wedstrijd, neem dan een singleseat (een losse stoel), gaat u met twee personen (uit hetzelfde huishouden) neem dan een duoseat. Gaat u met meer dan 2 personen, zoek dan zelf stoelen uit in de plattegrond die zo dicht mogelijk bij elkaar liggen.

Let op: Dit kan aan het einde van de verkoopperiode wellicht niet altijd meer lukken. Als u in de fanshop uw ticket(s) haalt dient u van iedere seizoenkaarthouder (uit de juiste groep) de pas mee te nemen om deze te laten scannen. Online kunt u kiezen voor de optie ‘Ken eigenaars toe’.

Wij verzoeken u om te allen tijde plaats te nemen op de stoel die op uw ticket staat. Als u dat niet doet brengt u andere bezoekers in moeilijkheden en kan de 1,5 meter niet meer gegarandeerd worden. Indien deze regels overtreden worden dan bestaat de kans dat het spelen met publiek in het Sparta Stadion verboden wordt. Elke thuiswedstrijd zal er door de autoriteiten gecontroleerd worden op het handhaven van de opgestelde richtlijnen.

Extra kinderkaart bestellen

Sparta Rotterdam is continu in gesprek met de Gemeente Rotterdam om binnen de bestaande richtlijnen het stadionbezoek te optimaliseren voor haar supporters. Sinds afgelopen week is er met de Gemeente Rotterdam overeenstemming bereikt dat de capaciteit van het Sparta Stadion verhoogd kan worden door de bezitters van een aangekochte toegangskaart bij de thuiswedstrijden van Sparta de mogelijkheid te bieden om één ticket bij te kopen voor een kind tot en met 12 jaar.

Voor de bezitters van een toegangskaart Sparta – AZ zijn er een aantal spelregels opgesteld om gebruik te maken van deze regeling:

– Uitsluitend de supporters die al een toegangskaart hebben voor Sparta – AZ kunnen maximaal één kinderkaart kopen
– Het kind moet beschikken over een geldige toegangskaart en mag maximaal 12 jaar oud zijn
– Indien iemand ouder dan 12 jaar gebruik maakt van deze regeling zal de toegang worden geweigerd. Er zal een signaal worden gegeven door het poortje dat dit een toegangskaart is enkel voor een kind. Bij twijfel kunnen wij om legitimatie vragen.
– De prijs van het kinderkaartje is € 2,50
– Het kind (t/m 12 jaar) mag uitsluitend onder toezicht van een volwassene naar het stadion
– Het kind neemt plaats naast de volwassene op een stoel zonder groene sticker
– Kinderen tot en met 12 jaar hoeven conform de richtlijnen geen afstand te houden tot volwassenen
– De verkoop van deze toegangskaarten stopt zaterdagmiddag 3 oktober om 17:00 uur, na dit tijdstip en op de wedstrijddag is er géén mogelijkheid meer tot het meenemen van extra kinderen

De toegangskaarten zijn te koop via deze link en vrijdag & zaterdag van 11:00 – 17:00 uur bij de Sparta Fanshop, let op: hier dient de seizoenkaart van de toegangskaartbezitter Sparta – AZ gescand te worden.

Let op:
Indien je online een kaart aanschaft, duurt het 24 uur voordat je één extra kinderkaart kan aanschaffen.

Belangrijke links:
www.sparta-rotterdam.nl/gezondheid
www.sparta-rotterdam.nl/clubliefde/informatie-kaartverkoop/ (handleiding ‘Ken eigenaars toe’)
www.sparta-rotterdam.nl/veelgestelde-vragen-bestellen-tickets-seizoenkaarthouders/ (Veelgestelde vragen over het reserveren van een kaart)