fbpx
Home » Veelgestelde vragen – bestellen van tickets door seizoenkaarthouders

Veelgestelde vragen – bestellen van tickets door seizoenkaarthouders

Kan ik alleen een kaart kopen voor de tribune waarop ik een seizoenkaart heb?

Nee. Voor het reserveren van de plaatsen worden alle publieksvakken in het stadion vrijgegeven (2.500 plaatsen) Dat betekent dus dat seizoenkaarthouders zelf kunnen kiezen op welke tribune ze plaats willen nemen.

Ik kom altijd samen met vrienden/familieleden naar de wedstrijd. Hoe kunnen wij ervoor zorgen dat wij in de buurt van elkaar zitten?

Het handigste is om één iemand in één keer de kaarten te laten kopen. Dit kan met de optie Ken Eigenaars Toe via spartakaartje.nl of door alle seizoenkaarten mee te nemen naar de Sparta Fanshop. Dit toewijzen is alleen mogelijk aan seizoenkaarthouders die in dezelfde groep zitten.

Ik kom samen met een of meerdere personen uit hetzelfde huishouden naar de wedstrijden. Kunnen wij naast elkaar plaatsnemen zonder lege stoelen ertussen?

Gaat u alleen naar een wedstrijd, neem dan een singleseat (een losse stoel), gaat u met twee personen (uit hetzelfde huishouden) neem dan een duoseat. Indien u met vier personen (uit hetzelfde huishouden) gaat, dan dient u twee keer een duoseat aan te schaffen en ook op die stoelen plaats te nemen.

U dient plaats te nemen op de kaarten van uw tickets. Anders brengt u ook andere supporters om u heen in moeilijkheden en kan de 1,5 meter niet gewaarborgd worden.
Als u in de fanshop uw ticket(s) haalt dient u van iedere seizoenkaarthouder (uit de juiste groep) de pas mee te nemen om deze te laten scannen. Online kunt u kiezen voor de optie ‘Ken eigenaars toe’.

Ik ben niet zo handig met de computer. Wat kan ik doen?

U kunt een kaart ook aanschaffen in de Sparta Fanshop. Anders kunt u een seizoenkaarthouder vragen om ook jouw kaart te bestellen (door Ken Eigenaars Toe) of een vriend/familielid vragen om mee te kijken tijdens het bestellen. Vandaar slim om de diverse data in de agenda te noteren.

Ik ben een seizoenkaarthouder en wil graag een niet-seizoenkaarthouder meenemen. Kan dat?

Nee, dit is helaas niet mogelijk. Alleen seizoenkaarthouders hebben toegang tot het stadion. Er is geen losse ticketverkoop.

Hoe betreed ik het stadion voor de wedstrijd?

Met het E-ticket dat je verzonden krijgt, nadat je je plaats via www.spartakaartje.nl of in de Fanshop gereserveerd hebt. Zolang de coronamaatregelen gelden, is je seizoenkaart niet geldig.

Hoe kan het dat ik in groep 3 zit en nooit als eerste een kaart kan aanschaffen?

Alleen seizoenkaarthouders die een SP-AR-TA-seizoenkaart gekocht hebben zitten in groep 3. Seizoenkaarthouders SP-AR-TA hebben bij de aanschaf van hun seizoenkaart gekozen voor een mogelijke compensatie en dus niet het eerste recht van aanschaf van kaarten. Wijzigen naar een andere groep is NIET mogelijk.

Kan ik een kaart aanschaffen voor iemand uit groep 2? Ik zit zelf in groep 1.

Nee, dat is niet mogelijk. Zij zitten in een andere groep en kunnen dus ook voor andere wedstrijden een kaart reserveren.

Waarom weten we pas van de eerste zes thuiswedstrijden wanneer ik naar een wedstrijd mag komen?

De coronasituatie in ons land en in de wereld is constant aan verandering onderhevig. Datzelfde geldt voor de maatregelen. Het kan dus goed zijn dat er gedurende het seizoen andere maatregelen gaan gelden in de voetbalstadions, die weer invloed hebben op het aantal supporters dat we mogen toelaten. Uiteraard zullen we ook over de volgende thuiswedstrijden tijdig communiceren.

Wanneer weet ik of ik nog een kaart kan aanschaffen als ik niet in de eerste groep zit?

De aantallen communiceren wij voor 10:00 uur op de dag van verkoop via onze website en via het Twitteraccount @Spartakaartje

Dien ik een mondkapje te dragen in het Sparta Stadion?

Nee, per 1 september is het gewijzigd door de Veiligheidsregio Rotterdam. U hoeft geen mondkapje meer te dragen in het Sparta Stadion. U kunt er wel vrijwillig kiezen om een mondkapje te dragen.

Waarom betaal ik € 1,- voor een online ticket?

Sparta Rotterdam dient per transactie een bedrag te betalen aan ons ticketing systeem en ook voor het betaalplatform wordt per transactie een bedrag ingehouden. De werkelijke kosten zijn vele malen hoger dan de € 1,-, echter is dit het minimale bedrag dat ingesteld dient te worden. Het geld gaat dus niet naar Sparta, maar is voor ons ticketing systeem en betaalplatform.

Is zingen in het Sparta Stadion toegestaan?

Hard zingen of schreeuwen is vanwege het besmettingsrisico, ook als u een mondmasker draagt, niet toegestaan.