fbpx
Home » Veelgestelde vragen – bestellen van tickets door seizoenkaarthouders Sparta – VVV

Veelgestelde vragen – bestellen van tickets door seizoenkaarthouders Sparta – VVV

Welke groep heeft het eerste recht van toegang tegen VVV-Venlo?
Groep 2 heeft het eerste recht van kopen. Groep 1 heeft deze voorrang aan het begin van het seizoen gehad bij de thuiswedstrijd tegen Ajax. Groep 2 zijn de seizoenkaarthouders op de Bok de Korver-tribune, Tonny van Ede-tribune en Kasteeltribune met een 'In voor- en tegenspoed'-seizoenkaart.

Hoe gaat het testen en toegang tot het stadion in zijn werk?
Klik hier voor het stappenplan.

Kan ik een kaart kopen voor de tribune waarop ik een seizoenkaart heb?
Niet altijd. Kaarten voor het publiek zijn alleen aan te schaffen voor de Kasteeltribune en Denis Neville-tribune. De Bok de Korver-tribune en Tonny van Ede-tribune blijven bij Sparta - VVV gesloten.

Ik kom altijd samen met vrienden/familieleden naar de wedstrijd. Hoe kunnen wij ervoor zorgen dat wij in de buurt van elkaar zitten?
Het handigste is om één iemand in één keer de kaarten te laten kopen. Dit kan met de optie Ken Eigenaars Toe via spartakaartje.nl. Dit toewijzen is alleen mogelijk aan seizoenkaarthouders die in dezelfde groep zitten.

Is het mogelijk om het ticket wat ik aanschaf door een vriend of familielid te laten gebruiken?
Dat is mogelijk. Echter dient die persoon zelf een testafspraak te maken en ook een negatief testbewijs te tonen bij de poorten van het Sparta Stadion.

Komen er meer tijdsloten beschikbaar om jezelf te laten testen?
De locatie Rotterdam Excelsior wordt momenteel voorbereid en is dit weekend operationeel voor de supporters van Sparta. Beschikbare capaciteit komt donderdag beschikbaar in de afsprakenportaal.

Ik kom samen met een of meerdere personen uit hetzelfde huishouden naar de wedstrijden. Kunnen wij naast elkaar plaatsnemen zonder lege stoelen ertussen?
Ga je alleen naar een wedstrijd, neem dan een singleseat (een losse stoel), komen jullie met twee personen (uit hetzelfde huishouden) neem dan een duoseat. Indien jullie met vier personen (uit hetzelfde huishouden) gaan, dan dien je twee keer een duoseat aan te schaffen en ook op die stoelen plaats te nemen.

Je dient plaats te nemen op de kaarten van jouw tickets. Anders breng je ook andere supporters om je heen in moeilijkheden en kan de 1,5 meter niet gewaarborgd worden.

Ik ben niet zo handig met de computer. Wat kan ik doen?
Het is niet mogelijk om een kaart te kopen in de Sparta Fanshop. Het beste kan je een seizoenkaarthouder vragen om ook jouw kaart te bestellen (door Ken Eigenaars toe) of een vriend/familielid vragen om mee te kijken tijdens het bestellen.

Ik ben een seizoenkaarthouder en wil graag een niet-seizoenkaarthouder meenemen. Kan dat?
Nee, dit is helaas niet mogelijk. Alleen seizoenkaarthouders hebben toegang tot het stadion. Er is geen losse ticketverkoop.

Hoe betreed ik het stadion voor de wedstrijd?
Met het E-ticket dat je verzonden krijgt samen met de negatieve test-uitslag, nadat je je plaats via www.spartakaartje.nl gereserveerd hebt. Zolang de coronamaatregelen gelden, is je seizoenkaart niet geldig. Meer informatie? Klik hier voor het stappenplan.

Ik heb geen smartphone. Hoe kan ik dan mijn testuitslag tonen?
Als je geen smartphone hebt, is het laten zien van de (geprinte) testuitslag genoeg als tijdelijke oplossing

Hoe kan het dat ik in groep 3 zit en nooit als eerste een kaart kan aanschaffen?
Alleen seizoenkaarthouders die een SP-AR-TA-seizoenkaart gekocht hebben zitten in groep 3. Seizoenkaarthouders SP-AR-TA hebben bij de aanschaf van hun seizoenkaart gekozen voor een mogelijke compensatie en dus niet het eerste recht van aanschaf van kaarten. Wijzigen naar een andere groep is NIET mogelijk.

Kan ik een kaart aanschaffen voor iemand uit groep 1? Ik zit zelf in groep 2.
Nee, dat is niet mogelijk. Zij zitten in een andere groep en kunnen dus ook voor andere wedstrijden een kaart reserveren.

Wanneer weet ik of ik nog een kaart kan aanschaffen als ik niet in Groep 2 zit?
De aantallen communiceren wij voor 10:00 uur op de dag van verkoop via onze website en via het Twitteraccount @Spartakaartje

Dien ik een mondkapje te dragen in het Sparta Stadion?
Bezoekers zijn verplicht een mondkapje dragen tot het moment dat een bezoeker op zijn/haar stoel zit. Hier mag het mondkapje af.

Waarom betaal ik € 1,- voor een online ticket?
Sparta Rotterdam dient per transactie een bedrag te betalen aan ons ticketing systeem en ook voor het betaalplatform wordt per transactie een bedrag ingehouden. De werkelijke kosten zijn vele malen hoger dan de € 1,-, echter is dit het minimale bedrag dat ingesteld dient te worden. Het geld gaat dus niet naar Sparta, maar is voor ons ticketing systeem en betaalplatform.

Is het aanwezige personeel ook getest?
Ja, al het personeel dat op een wedstrijddag actief is is getest.

Ik heb al mijn vaccinatie(s) gehad. Hoef ik dan niet te testen?
Jawel, iedereen dient voor het betreden van het Sparta Stadion getest te zijn. Het is namelijk nog steeds mogelijk om het Corona-virus te verspreiden, ook als je gevaccineerd bent.

Vanaf wanneer kan je testen voor de wedstrijd Sparta-VVV?
Een voetbalwedstrijd wordt twee weken van tevoren opengezet op testenvoortoegang.nl. De afspraak kan tot 40 uur voorafgaand aan de wedstrijd worden gepland.

Kan er ook publiek naar de overige twee thuiswedstrijden?
Dat is nog niet bekend. Zodra we hier meer over weten zullen we dit publiceren op de website.

Is de catering geopend?
Ja, de catering is geopend vanaf het moment dat het stadion open gaat (17:30 uur) tot 20:00 uur. Na 20:00 uur mag er geen alcohol meer verkocht worden en dan zal de catering ook sluiten. Er zal een beperkt aanbod beschikbaar zijn.

Is zingen in het Sparta Stadion toegestaan?
Hard zingen of schreeuwen is vanwege het besmettingsrisico, ook als je een mondmasker draagt, niet toegestaan.