Home » Tinus Bosselaar overleden

Tinus Bosselaar overleden

06 juni 2018 - 11:15

Sparta Rotterdam heeft vanmorgen het trieste bericht ontvangen dat Tinus Bosselaar vannacht op 82-jarige leeftijd is overleden. Tinus Bosselaar was levenslang Spartaan in hart en nieren en ambassadeur van de club.

Tinus Bosselaar werd 72 jaar geleden lid van Sparta Rotterdam. In 1953 maakte hij zijn debuut in het eerste elftal. Hij speelde met uitzondering van een korte periode bij Feyenoord zijn gehele leven bij Sparta in het mooiste rood-witte shirt van Nederland. Het shirt waarin hij landskampioen werd, de KNVB Beker won en Europees voetbal speelde.

Na zijn tijd als speler bleef Bosselaar altijd verbonden aan Sparta in diverse functies. Als elftalleider, rondleider en ambassadeur van de club was hij altijd bij zijn Sparta op Het Kasteel.

In 1988 benoemde Sparta hem tot Lid van Verdienste en in 1999 kreeg hij het Erelidmaatschap van de club. Tinus was samen met zijn vrouw Loes bij elke thuiswedstrijd aanwezig.

Sparta Rotterdam gaat één van de grootste Spartanen aller tijden ontzettend missen. De club wenst zijn vrouw Loes en de gehele familie Bosselaar ontzettend veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.

Zodra er meer informatie bekend is over de uitvaart zullen wij dit communiceren.