Home » Wedstrijdverslag: Sparta speelt gelijk tegen NAC Breda

Wedstrijdverslag: Sparta speelt gelijk tegen NAC Breda

22 augustus 2020 - 15:55

Sparta Rotterdam heeft zaterdag de oefenwedstrijd tegen NAC Breda gelijkgespeeld. Op Het Kasteel werd het 1-1. De Spartaanse goal werd gemaakt door Danzell Gravenberch.

Sparta kwam al na vier minuten op voorsprong. Na een goedlopende aanval was het Mohamed Rayhi met de assist op Dezell Gravenberch, die de bal rustig langs Nick Olij in de verre hoek wist de schieten. In de 22e minuut volgde de volgende kans voor Sparta, via een vrije trap van Bryan Smeets die rakelings over de lat ging. Vlak voor rust dacht NAC op gelijke hoogte te komen, maar het doelpunt van Roger Riera werd afgekeurd wegens buitenspel.

In de tweede helft begon Sparta goed en dat resulteerde in een een grote kans voor Abdou Harroui. De tweede grote kans volgde al snel. Adil Auassar stuurde Emanuel Emegha weg met een mooie steekbal, maar het schot wordt gekeerd door doelman Nick Olij. In het laatste kwartier van de wedstrijd drong NAC wat meer aan en dat resulteerde dan ook in de gelijkmaker van Robin Schouten in de 82e minuut op 1-1.

Opstelling Sparta: Van Leer; Fortes, Beugelsdijk, Vriends, Faye; Harroui, Smeets (46′ Deroy Duarte), Rayhi, Auassar; Thy (84′ Abels), Gravenberch (56′ Emegha).

Dit bericht bekijken op Instagram

Sparta en NAC in evenwicht: 1️⃣-1️⃣. #spanac #SpartaRotterdam

Een bericht gedeeld door Sparta Rotterdam (@spartarotterdam) op 22 Aug 2020 om 5:53 (PDT)