fbpx
Home » Informatie seizoenkaartverkoop

Informatie seizoenkaartverkoop

09 mei 2022 - 20:57

Update vrijdag 2/7:
Er zijn na vrijdag 2/7 5.122 seizoenkaarten verkocht. Vanaf zaterdag 3 juli 11:00 uur zijn alle niet-verlengde plaatsen beschikbaar voor de verkoop. Bekijk vanaf zaterdag 11:00 uur op www.spartakaartje.nl de beschikbare plaatsen. Ook voor de Denis Neville-tribune zijn er nog een beperkt aantal seizoenkaarten beschikbaar (185 stuks, online en in de Fanshop).

Update maandag 2/8:
Per zaterdag 7 augustus, 17:00 uur, zal de seizoenkaartverkoop worden gestaakt. Meer info lees je hier: https://www.sparta-rotterdam.nl/sparta-staakt-seizoenkaartverkoop-per-7-augustus/

Informatie seizoenkaartverkoop:
Als oudste club in het betaald voetbal telt de historie van onze club heel wat opmerkelijke voetbalseizoenen. Daar is dit er zeker één van. De eerste thuiswedstrijd van het seizoen verliep nog hoopvol met 3.500 toeschouwers, maar vrij snel daarna besloot de overheid dat publiek niet langer toegestaan was in de stadions. Pas recent mochten wij de poorten van Het Kasteel weer openen, tegen VVV-Venlo, en dat voelde goed. Gezien alle berichten gaan wij ervan uit dat het ergste achter de rug is en we de komende maanden weer stappen zetten naar het ‘oude’ normaal.

We kijken met Sparta graag vooruit, zeker nu we sportief voor het tweede jaar op rij hebben bewezen dat onze club goed kan presteren in de Eredivisie. Toch willen we ook nog even terugkijken op het afgelopen seizoen. De seizoenkaarthouders van Sparta waren namelijk een steun in de rug van de gehele club. Niet alleen voor de spelers op het veld, waar het uiteindelijk om draait als supporter, maar voor iedereen op Spangen en Nieuw Terbregge.

De onvoorwaardelijke steun om een seizoenkaart te kopen, met de wetenschap dat er wellicht deels gebruik van kon worden gemaakt, tekent de liefde voor Sparta. Sparta gebruikt de term ‘Clubliefde op z’n Spartaans’ regelmatig, en dit is een geweldig voorbeeld van wat die liefde inhoudt. Bijna 95% van de seizoenkaarthouders koos namelijk voor een ‘In voor- en tegenspoed’-seizoenkaart waardoor er geen restitutie van toepassing is. Mede door deze financiële zekerheid, de steun van onze sponsors en de regelingen van de overheid is Sparta niet in gevaar gekomen. Dat we sportief ook niet in gevaar zijn gekomen is een compliment naar onze spelers en staf waard. Daarom kunnen we ons nu volop richten op een nieuwe start. Het seizoen 2021/2022 zal in het teken staan van de definitieve terugkeer van fans in het stadion. Wij kunnen niet wachten en hopelijk denk jij er ook zo over!

Nieuw is dat we vanaf dit seizoen een kaart aanbieden op topplaatsen op de Kasteeltribune met toegang tot de historische Ridderzaal. Daarnaast zijn we gestart met het vervangen van alle tribunestoelen in het stadion, waardoor we weer een stap zetten naar betere faciliteiten in het stadion.

10 wedstrijden garantie
De vooruitzichten op het bijwonen van de thuiswedstrijden van Sparta in het nieuwe seizoen zijn goed. Echter kunnen we geen garanties geven. Daarom ga je bij de aanschaf van jouw seizoenkaart ermee akkoord dat er geen restitutie is als je tien wedstrijden (Eredivisie en KNVB Beker t/m 1/16e finale) kan bezoeken. Mocht dit onverhoopt, vanwege door de overheid opgelegde maatregelen, niet mogelijk zijn, ontvang je aan het eind van het seizoen een voucher van 40% van de aanschafprijs van jouw seizoenkaart. Deze voucher kan uitsluitend gebruikt worden voor de aanschaf van een seizoenkaart 2022/2023 of voor merchandise.

NIEUW: Topplaatsen op Het Kasteel
De beste tribuneplaatsen op de Kasteeltribune, op de vakken 20V en 21V, ter hoogte van de middellijn, zijn vanaf komend seizoen ook te koop als seizoenkaart. Tot op heden waren dit stoelen die uitsluitend als sponsor gekocht konden worden, maar daar komt verandering in. Met deze seizoenkaart sta je niet meer in de rij voor de normale toegangspoortjes, maar ga je via de oorspronkelijke ingang van Het Kasteel naar binnen. Je wordt daar ontvangen door een hostess die je van een polsbandje voorziet, waarmee je toegang hebt tot de historische Ridderzaal, waar je hapjes en drankjes kunt kopen. Via de terrasdeuren ga je dan naar jouw plaatsen op de Kasteeltribune. In de rust en na afloop van de wedstrijd ben je ook weer van harte welkom in de Ridderzaal.

Het tarief per seat is 500 euro per seizoenkaart, waarbij we wel aangeven dat dit tarief elk jaar met 50 euro zal stijgen totdat het niveau van 750 euro is bereikt. Sparta wil daarmee het instaptarief vanaf komend seizoen extra aantrekkelijk maken waarbij direct duidelijk is dat het prijsniveau de komende jaren wel zal stijgen voor deze seats. Let op: Bij deze stoelen is het lidmaatschap van de Businessclub NIET inbegrepen, ook is er vanwege de beperkte beschikbaarheid géén mogelijkheid om parkeerkaarten te bestellen.

Seizoenkaart bestellen
Het is mogelijk om een seizoenkaart te bestellen op www.spartakaartje.nl of om langs te komen bij de Sparta Fanshop.

Update:
Vanaf zaterdag 3 juli 11:00 uur is het mogelijk om de vrijgekomen plaatsen te kopen in de Sparta Fanshop of via www.spartakaartje.nl Er gaan vanaf zaterdag 3 juli om 11:00 uur het aantal van 185 seizoenkaarten op de Denis Neville-tribune in de verkoop. Per wedstrijd zullen er ook 100 kaarten beschikbaar zijn voor de losse verkoop.

Klik hier voor de actuele openingstijden van de Sparta Fanshop.

Bekijk hier de veelgestelde vragen over de seizoenkaartverkoop.

Seizoenkaart bestellen? Klik hier