fbpx
Home » Algemene informatie Fanshop

Algemene informatie Fanshop

Gebruik het contactformulier hieronder voor vragen.

Liever online bestellen? Klik HIER om naar onze online fanshop te gaan.

Algemene informatie
De officiële Fanshop van Sparta Rotterdam is gevestigd in het Sparta Stadion in de westvleugel van het historische Kasteel.

U treft hier een grootschalig assortiment aan van officiële merchandise artikelen zoals wedstrijdkleding, vrijetijdskleding, accessoires, caps en sjaals, boeken en nog veel meer. Ook kunt u hier terecht voor kaartverkoop voor de thuis- en uitwedstrijden van Sparta Rotterdam.

In de Sparta Fanshop kunt u zowel pinnen als contant betalen. Seizoenkaarthouders ontvangen uitsluitend in de Rood-Witte Winkel zelf 10% korting op vertoon van hun seizoenkaart van het desbetreffende seizoen (niet in combinatie met aanprijzingen en ander soortige aanbiedingen). De seizoenkaart dient ter plekke gescand te worden en deze kortingsmogelijkheid is alleen bij een bezoek aan de winkel mét de pas zelf mogelijk.

Adres
Sparta Rotterdam Fanshop
'De Rood-Witte Winkel'
Spartastraat 11
3027 ER Rotterdam

Openingstijden:
U kunt uiteraard ook 24/7 online bestellen.

Dinsdag 11:00 - 17:00 uur
Woensdag 11:00 - 17:00 uur
Donderdag 11:00 - 17:00 uur
Vrijdag 11:00 - 17:00 uur
Zaterdag 11:00 - 17:00 uur

Let op: Tijdens nationale feestdagen zijn wij gesloten.

De Sparta Fanshop is tevens gesloten vanaf 25 december 2024 tot en met woensdag 1 januari 2025.

Op wedstrijddagen is de Rood-Witte winkel twee uur voor aanvang van de wedstrijd open. Na afloop van de wedstrijd is de Fanshop nog drie kwartier geopend.

Bestellingen
Onze merchandise kan gekocht worden in de Rood-Witte Winkel en online. Online bestellingen proberen wij zo snel mogelijk naar u te versturen volgens onderstaand schema, dit lukt niet in alle gevallen. Via e-mail krijgt u automatisch updates over uw bestelling. Voor verzenden rekenen wij € 7,95 voor bestellingen binnen Nederland:

Besteld op Verzonden op
Maandag (Fanshop gesloten) Dinsdag
Dinsdag voor 12:00 uur Dinsdag
Woensdag voor 12:00 uur Woensdag
Donderdag voor 12:00 uur Donderdag
Vrijdag voor 12:00 uur Vrijdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag

Retourneren/ruilen
Als u een artikel om welke reden dan ook toch niet wilt hebben, heeft u het recht het artikel binnen veertien (14) werkdagen na aflevering aan Sparta Fanshop online te retourneren en de overeenkomst te ontbinden. Retourzendingen worden in dit geval alleen geaccepteerd als de verpakking van het artikel onbeschadigd is, het item niet gebruikt is en de originele labels niet verwijderd zijn. Er wordt dan uiterlijk binnen dertig (30) dagen door Sparta Fanshop online terugbetaald.

Het retouradres is:
Sparta Rotterdam
Spartapark Noord 1
3027 VW  ROTTERDAM

Bedrukte shirts en uitverkoop-artikelen waar dit bij vermeld staat kunnen NIET retour.
De kosten van terugzending komen voor uw rekening. (verpakking en verzendkosten)

Vragen
Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens openingstijden op 010-8909285. U kunt uw vraag of opmerking ook achterlaten via onderstaand contactformulier.

Algemene voorwaarden van de Sparta Fanshop.