Home » Algemene informatie Fanshop

Algemene informatie Fanshop

Algemene informatie
De officiële Fanshop van Sparta Rotterdam is gevestigd in het Sparta Stadion in de westvleugel van het historische Kasteel.

U treft hier een grootschalig assortiment aan van officiële merchandise artikelen zoals wedstrijdkleding, vrijetijdskleding, accessoires, caps en sjaals, boeken en nog veel meer. Ook kunt u hier terecht voor kaartverkoop voor de thuis- en uitwedstrijden van Sparta Rotterdam.

In de Sparta Fanshop kunt u zowel pinnen als contant betalen. Seizoenkaarthouders ontvangen in de Rood-Witte Winkel 10% korting op vertoon van hun seizoenkaart van het desbetreffende seizoen (niet in combinatie met aanprijzingen en ander soortige aanbiedingen).

Adres
Sparta Rotterdam Fanshop
'De Rood-Witte Winkel'
Spartastraat 11
3027 ER Rotterdam

Openingstijden:
U kunt uiteraard ook 24/7 online bestellen.

Dinsdag 11:00 - 17:00 uur
Woensdag 11:00 - 17:00 uur
Donderdag 11:00 - 17:00 uur
Vrijdag 11:00 - 17:00 uur
Zaterdag 11:00 - 17:00 uur

Let op: Tijdens nationale feestdagen zijn wij gesloten.

Op wedstrijddagen is de Rood-Witte winkel twee uur voor aanvang van de wedstrijd open. Na afloop van de wedstrijd is de Fanshop nog drie kwartier geopend.

Bestellingen
Onze merchandise kan gekocht worden in de Rood-Witte Winkel en online. Online bestellingen proberen wij zo snel mogelijk naar u te versturen. Voor verzenden rekenen wij € 5,95 voor bestellingen binnen Nederland:

Besteld op Verzonden op
Maandag (Fanshop gesloten) Dinsdag
Dinsdag voor 14:00 uur Dinsdag
Woensdag voor 14:00 uur Woensdag
Donderdag voor 14:00 uur Donderdag
Vrijdag voor 14:00 uur Vrijdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag

Retourneren/ruilen
Als u een artikel om welke reden dan ook toch niet wilt hebben, heeft u het recht het artikel binnen zeven (7) werkdagen na aflevering aan Sparta Fanshop online te retourneren en de overeenkomst te ontbinden. Retourzendingen worden in dit geval alleen geaccepteerd als de verpakking van het artikel onbeschadigd is. Er wordt uiterlijk binnen dertig (30) dagen door Sparta Fanshop online terugbetaald.

Ruilen kan, indien voorradig, ook via het retouradres. U vermeld dan op de pakbon de gewenste maat.

Het retouradres is:
Antwoordnummer 20631
3020 WB  ROTTERDAM

Bedrukte shirts kunnen NIET retour. De kosten van terugzending komen voor uw rekening. (verpakking ed.)

Vragen
Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens openingstijden op 010-8909285. U kunt uw vraag of opmerking ook achterlaten via onderstaand contactformulier.

Algemene voorwaarden van de Sparta Fanshop.