Home » Informatie Keuken Kampioen Play-Offs

Informatie Keuken Kampioen Play-Offs

04 april 2019 - 12:08

Kaartverkoop finale Keuken Kampioen Play-Offs

Omdat de thuiswedstrijd in de finale van de Keuken Kampioen Play-Offs aanstaande zaterdag al wordt gespeeld raden wij iedereen die deze wedstrijd wil bezoeken aan om de onderstaande informatie goed te lezen.

Meerdere verkoopperioden

Er zijn meerdere verkoopperioden ingesteld om iedereen de mogelijkheid te geven om tickets te bemachtigen voor deze thuiswedstrijd op Het Kasteel en daarbij rekening te houden dat onze seizoenkaarthouders het eerste recht hebben op tickets.

Terugkopen eigen plaats
Om de trouwe seizoenkaarthouders van Sparta Rotterdam als eerste de mogelijkheid te bieden om hun eigen plaats terug te kopen is dit vanaf nu mogelijk via www.spartakaartje.nl Seizoenkaarthouders van het het SCC 18-19 en JSCC 18-19 abonnement (dit staat achterop je seizoenkaart) kunnen uitsluitend hun eigen plaats terugkopen door in te loggen op www.spartakaartje.nl met hun klantnummer (staat ook achterop je pasje, 8 cijfers) en wachtwoord. In de Sparta Fanshop is het NIET mogelijk om de eigen plaats terug te kopen, alleen online via www.spartakaartje.nl

Als je bent ingelogd klik je rechtsbovenin op je eigen naam en zie je in ‘Mijn profiel’ een melding staan met de rode tekst: ‘Koop hier uw stoel voor de komende wedstrijd! Klik HIER om uw ticket te kopen.’ Daar klik je op en vervolgens vink je de stoel aan die je wilt terugkopen en rekent deze af. Je krijgt het ticket vervolgens per e-mail opgestuurd en deze print je zelf uit om zaterdagavond te gebruiken bij Sparta – De Graafschap.

Belangrijk: Heb je een Pluspakket afgesloten, dan heb je per post jouw kaartje al ontvangen voor de finale. Je kunt daarom ook niet je eigen plaats terugkopen. Je hebt dan géén aankooprecht in deze verkoopperiode.

Let op: Het terugkopen van de eigen plaats is mogelijk tot donderdag 23 mei, 12:00 uur. Daarna stopt deze mogelijkheid.

Verkoop extra kaarten aan seizoenkaarthouders
Op donderdag 23 mei start om 13:00 uur de reguliere verkoop voor Sparta – De Graafschap. Deze verkoop is uitsluitend voor seizoenkaarthouders van Sparta Rotterdam, zij kunnen dan maximaal drie kaarten per seizoenkaart kopen.

Belangrijk: Indien je al een kaart hebt ontvangen uit jouw Pluspakket of je eigen stoel hebt teruggekocht in de eerste verkoopperiode dan kan je nog maximaal 2 kaarten per seizoenkaart bijkopen.

Verkoop aan ClubCard-houders
Supporters die géén seizoenkaart hebben van Sparta, maar wel een ClubCard, kunnen donderdag 23 mei vanaf 18:00 uur maximaal 5 tickets per ClubCard kopen (indien beschikbaar en zolang de voorraad strekt). Vanaf dit moment kunnen seizoenkaarthouders 5 kaarten per seizoenkaart kopen. 

Belangrijk: Zonder geldige (S)CC van Sparta is het NIET mogelijk om tickets te kopen. Er worden ook geen nieuwe aanvragen voor een ClubCard in behandeling genomen tot na de finale van de Play-Offs.

Via de website en ons Twitter-account @Spartakaartje geven wij regelmatig updates over de kaartverkoop.

Openingstijden Sparta Fanshop

De Sparta Fanshop is donderdag 23 mei extra geopend van 11:00 – 19:00 uur. Op vrijdag 24 mei is de Fanshop geopend van 11:00 – 17:00 uur en op de wedstrijddag is dit van 11:00 – 20:45 uur.

Tarieven


E-tickets zelf printen
Let op: Supporters die via www.spartakaartje.nl hun tickets bestellen dienen deze zelf uit te printen. Het is helaas niet mogelijk om de tickets vanaf een mobiele telefoon te scannen. Indien je de tickets niet zelf print kan je het stadion niet in. Er worden extra kosten in rekening gebracht als je de tickets niet of niet juist print. Tevens verwachten wij extra drukte op de wedstrijddag waardoor je de kans loopt om te laat binnen te zijn.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Informatie uitwedstrijd
De Graafschap – Sparta Rotterdam, dinsdag 28 mei 20:45 uur

Er zijn in totaal 550 plaatsen beschikbaar voor het gastenvak, uitsluitend te bezoeken door middel van een buscombi. De verkoop gaat donderdag 23 mei om 17:00 uur van start. Via www.spartakaartje.nl en in de Sparta Fanshop (donderdag geopend tot 19:00 uur) start dan de eerste voorrangsperiode.

De prijs per persoon is € 30,00. Indien je lid bent van de supportersvereniging ontvang je € 5,- retour bij het inchecken. Jeugdleden van de supportersvereniging ontvangen € 10,- retour.

De bussen vertrekken dinsdag 28 mei om 17:00 uur vanaf het supportershome. De wedstrijd begint om 20:45 uur.

Voorrang

Supporters die 25 of meer loyaliteitspunten hebben kunnen donderdag 23 mei vanaf 17:00 uur een ticket kopen. (verkoop stopt vrijdag 24 mei, 12:00 uur)

Supporters die minimaal 10 loyaliteitspunten hebben, kunnen vanaf vrijdag 24 mei om 13:00 uur tickets kopen zolang de voorraad strekt. (verkoop stopt zaterdag 25 mei, 10:00 uur)

Supporters die minimaal 3 loyaliteitspunten hebben kunnen (indien nog beschikbaar) vanaf zaterdag 25 mei om 11:00 uur proberen een ticket te kopen.

Voor de start van elke verkoopronde zullen wij het aantal beschikbare kaarten vermelden via de website en het Twitter-account van Spartakaartje.

Check of uw (S)CC gekoppeld is aan uw account alvorens te bestellen
Maak geen nieuw account aan!
(S)CC niet gekoppeld? Waarschijnlijk heeft u dan meerdere accounts of hebben wij een ander e-mailadres van u
Mail naar ticketing@sparta-rotterdam.nl met uw NAW-gegevens en klantnummer dat op uw SeizoenClubCard staat.

Klik HIER voor meer informatie & handleidingen over het toekennen van eigenaars, loyaliteitspunten en voor het bestellen van kaarten.