fbpx
Home » Sportzorg » Sportmedisch onderzoek

Sportmedisch onderzoek

In overleg met de andere deskundigen in ons centrum kan gelijk een aanvullend onderzoek worden gedaan. SMA Olympia maakt deel uit van een uitgebreid netwerk aan medische specialisten die een rechtstreekse en snelle doorverwijzing mogelijk maken. Vaak kan de sportarts zelf behandelen of adviseren over bijvoorbeeld aanpassingen in materiaal of trainingsschema’s. Je kunt ook bij hem terecht met vragen over training, medicijnen, supplementen, of juiste sportschoenen.

Onze sportarts helpt je graag om het maximale uit sporten te halen.

Het SMA geeft jouw graag advies over welke sport bij je past, hoe je fysieke conditie ervoor staat en waar je op moet letten bij het voorkomen van blessures. Dit doen we door het aanbieden van pakketten die onder andere bestaan uit een uitgebreid onderzoek van uw houding en beweging, een hartfilmpje en een longfunctie– en inspanningstest.

Inspanningstesten analyseren gezondheidsrisico’s en geven bovendien bruikbare informatie om je huidige conditie te verbeteren. Daarnaast zijn er een aantal sporten, bijvoorbeeld duik-, auto- en motorsport, waarvoor een sportkeuring verplicht is.

Voor deze verplichte keuringen biedt het SMA diverse mogelijkheden.

Meer informatie? Bel naar 010-8909256.