fbpx
Home » B&G Hekwerk verlengt Official Business Partnership

B&G Hekwerk verlengt Official Business Partnership

12 juni 2024 - 12:00

B&G Hekwerk en Sparta Rotterdam hebben de samenwerking verlengd. Hierdoor zal B&G Hekwerk ook in het seizoen 2024/2025 als Official Business Partner aan Sparta Rotterdam verbonden zijn. De vooraanstaande leverancier van onder andere hekwerk, schuif- en draaipoorten gaat daarmee op voor zijn tweede seizoen binnen het hoogste segment sponsoren van Sparta Rotterdam.

Dave van der Meer, commercieel manager van Sparta Rotterdam, reageert verheugd: “Alweer één jaar geleden waren wij blij om de samenwerking met B&G Hekwerk te kunnen starten en inmiddels kijken wij positief terug op het eerste seizoen van ons partnership. B&G Hekwerk past bij Sparta en vice versa en dat heeft zich geuit in het behalen van de gestelde partnershipdoelstellingen. Met dit gegeven, maar ook het feit dat B&G Hekwerk hun rol binnen het zakelijke netwerk van Sparta Rotterdam en de directe omgeving verder wenst te intensiveren, maakt dat wij blij zijn ook in het nieuwe seizoen verder te mogen blijven werken aan elkaars groeiambities.”

Ron Bakker, commercieel directeur bij B&G Hekwerk is blij met de verlenging: “Ook wij zijn verheugd om onze samenwerking met Sparta Rotterdam voort te zetten. Deze samenwerking past perfect bij onze missie en visie, wij zijn namelijk overal! We kijken uit naar een succesvol seizoen samen en hopen dat onze samenwerking bijdraagt aan nog meer mooie momenten op het veld en daarbuiten.”