fbpx
Home » Blue10 verlengt co-sponsorschap met 3 seizoenen

Blue10 verlengt co-sponsorschap met 3 seizoenen

17 mei 2023 - 12:00

Co-sponsor Blue10 heeft het contract met Sparta Rotterdam voor 3 seizoenen verlengd. De huidige broeksponsor zal met haar logo vanaf komend seizoen de bovenzijde van de rug op het Sparta tenue bekleden tot en met ten minste het seizoen 2025-2026. Blue10 stapte in 2021 in als co-sponsor bij Sparta. De constructieve samenwerking bevalt beide partijen erg goed, waardoor het wederzijdse vertrouwen naar elkaar wordt bezegeld met een langdurig partnership.

Dave van der Meer, Commercieel Manager van Sparta, is verheugd met de verlenging: ‘’Blue10 sluit met haar groeiambities naadloos aan bij onze club. De overeenkomst in het DNA van beide organisaties gaat echter veel verder dan dat. Dat werd onlangs bij het CFO van de Toekomst event nog maar eens duidelijk. Daar vertelden onze Algemeen Directeur Manfred Laros en Marcel Duijvestijn (CEO Blue10) hoe zij de authenticiteit van de club / het bedrijf waarborgen en daarmee een financieel gezonde toekomst in eigen hand houden.’’

Marcel Duijvestijn en Niels van Buuren, samen eigenaar van Blue10, reageren verheugd op de verlenging van het co-sponsorschap met Sparta: ‘’Toen wij in 2021 de samenwerking met Sparta Rotterdam aangingen, voelde dat voor ons als een goede en logische keuze. Het gevoel dat we toen hadden, hebben we in de afgelopen jaren bevestigd gekregen. Met de sympathie en ambitie die Sparta zowel regionaal als landelijk uitstraalt, identificeren wij ons bedrijf graag. We hebben ons in de afgelopen seizoenen ‘de Clubliefde op z’n Spartaans’ eigen gemaakt. We zien het als een eer dat wij met Blue10 de rugpositie van Nicoverken (na 10 seizoenen) mogen overnemen op het mooiste tenue van Nederland.’’

Over Blue10

Blue10 helpt organisaties met cloud software voor het automatiseren van administratieve processen, zoals de digitale verwerking van inkoop- en verkoopfacturen, pakbonnen en bonnetjes. Daarnaast gebruik je Blue10 voor het beheren van contracten, zodat alle inkoopafspraken op één plek centraal beschikbaar zijn en je op tijd geïnformeerd wordt als een contract afloopt.

Blue10 automatiseert repeterende werkzaamheden, controleert de volledigheid, tijdigheid en juistheid van de administratie en geeft context aan gebruikers, bijvoorbeeld bij het goedkeuren of terugzoeken van facturen en contracten. Dat maakt Blue10 de ideale assistent op de financiële administratie.