Home » Derby winst O18 na 4-2 overwinning op Excelsior

Derby winst O18 na 4-2 overwinning op Excelsior

16 maart 2024 - 18:22

De voetbalzaterdag was doelpuntrijk met een ‘derby win’ voor de mannen van Tim Vincken en Sparta O18. Het duel van O13 in Breda kende een matchwinner, toen 0-1 winst genoeg bleek om de volle buit mee naar Rotterdam te nemen.

Middenbouw
__
NAC Breda O13 – Sparta O13 (0-1)
De O13 mocht op pad naar Brabant, waar op Sportpark Heksenwiel in Breda het duel tegen NAC Breda O13 werd gespeeld. Door een doelpunt van matchwinner Jenell sleepte de mannen van Jari Bosch de teamoverwinning binnen.

Sparta O14 – De Graafschap O14 (3-1)
De Spartanen van O14 kregen De Graafschap O14 op visite op Sportpark Thurlede. Het competitieduel resulteerde in een 3-1 thuisoverwinning.

FC Utrecht O15 – Sparta O15 (8-0)
Sparta O15 reisde zaterdagmiddag af naar de Domstad voor het duel tegen FC Utrecht O15. Op Sportpark Zoudenbalch stonden de Spartanen al binnen ’32 op een 4-0 achterstand. Ook na rust scoorde FC Utrecht O15 nog eens vier keer: eindstand 8-0.

Sparta O16 – NAC Breda O16 (0-3)
NAC Breda O16 kwam op bezoek op Sportpark Thurlede. Het duel tussen de leeftijdsgenoten van O16, was een duel tussen de nummer zes (Sparta) en nummer zeven (NAC). NAC kwam om iets te halen en opende de score na ’30. Na rust wist NAC nog twee keer het net te vinden: 0-3

Bovenbouw
__
Orion O17 – Sparta O17 (1-3)
Het team van Sparta O17 en trainer Tom Hesselink vertrok zaterdagochtend naar Nijmegen voor de competitiewedstrijd tegen de nummer zeven, Orion O17. Justin trof al binnen ‘5 het net. Het lukte niet om de score verder uit te bouwen, waardoor Orion in de tweede helft op gelijke hoogte kwam. Dat liet Sparta scoorde daarna nog twee keer: 1-3.

Sparta O18 – Excelsior O18 (4-2)
De Spartanen van het oudste jeugdteam speelden een heuse stadsderby. Op Sportpark Thurlede kwam stadsgenoot Exelsior (nummer vier) op bezoek bij de nummer drie. De bezoekers kwamen binnen twintig minuten op voorsprong. Sparta maakte binnen een paar minuten de gelijkmaker. Daarna sleept Sparta  de overwinning binnen door nog drie keer te scoren. Mooi om te vermelden: Angelo Kamperveen scoorde na 1o maanden blessureleed weer zijn eerste doelpunt. Zaterdag 13 april treffen beide ploegen elkaar weer in Kralingen.