fbpx
Home » Ben jij erbij op de Familiedag van Sparta Rotterdam?

Ben jij erbij op de Familiedag van Sparta Rotterdam?

27 juli 2022 - 12:00

Aankomende zaterdag is het zover, dan opent Sparta Rotterdam de poorten van Het Kasteel tijdens de traditionele Familiedag. De Familiedag wordt afgetrapt met een oefenduel tussen Sparta Rotterdam en FC Emmen. Deze wedstrijd begint om 13:00 uur, terwijl één uur eerder om 12:00 uur het stadion open gaat en de activiteiten rondom het stadion gaan beginnen.

Een uniek feit is daarnaast dat de wedstrijd tegen FC Emmen de allereerste is op het nieuwe aangelegde natuurgrasveld op Het Kasteel. Het oefenduel is te bekijken vanaf de Denis Neville en Kasteel tribune en het stadion is te betreden via Ingang B en C. Na afloop van de wedstrijd zijn er rondom het stadion vele activiteiten voor kinderen, live muziek en eet- en drinkkraampjes aanwezig.

De gehele Familiedag (dus ook de wedstrijd) is uiteraard gratis toegankelijk en iedereen is welkom vanaf 12:00 uur, jong en oud! Bekijk hieronder het programma met een greep uit de leuke activiteiten:

Tijd Activiteit Locatie
12:00 uur Begin activiteiten / openen stadion Voorplein & Sparta Stadion
12:50 uur Spelerspresentatie Sparta Stadion, tribunes Denis Neville & Kasteel (Ingang B & C)
13:00 uur Sparta Rotterdam – FC Emmen Sparta Stadion, tribunes Denis Neville & Kasteel (Ingang B & C)
15:00 uur Activiteiten rondom stadion Rondom Sparta Stadion
15:00 uur Rondleidingen Sparta Stadion Ingang Brasserie Kasteel (kaarten af te halen bij kraampje Kidsclub De Spartaantjes)
15:30 uur Kids persconferentie Perscentrum Sparta Rotterdam
16:00 uur Handtekeningensessie selectie Buitenkant spelershome Sparta Stadion

Hieronder de plattegrond met daarop alle activiteiten en locaties: