fbpx
Home » Informatie bezoeken Heracles – Sparta

Informatie bezoeken Heracles – Sparta

28 juni 2021 - 15:52

Aanstaande vrijdag speelt Sparta Rotterdam een oefenwedstrijd in Almelo ter voorbereiding op het nieuwe seizoen, waar om 14.00 uur afgetrapt wordt. Publiek is gelukkig weer welkom en ook supporters van Sparta kunnen naar Almelo reizen om Sparta aan het werk te zien. Vanuit de overheid worden er nog wel voorwaarden aan gesteld. De belangrijkste: toegang is alleen mogelijk met een extra coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of een geprint document via www.coronacheck.nl

Coronatoegangsbewijs noodzakelijk

Alle bezoekers vanaf dertien jaar oud moeten bij de ingang een coronatoegangsbewijs kunnen tonen. Dit kan een negatieve testuitslag zijn, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona. Je moet een van deze drie coronatoegangsbewijzen kunnen laten zien via de CoronaCheck-app van de Rijksoverheid of met een geprint document via www.coronacheck.nl

Ben je niet (volledig) gevaccineerd of kan je geen bewijs van herstel van corona in de CoronaCheck-app tonen? In dat geval moet je je minder dan veertig uur voor aanvang van de oefenwedstrijd(en) die je wil bezoeken laten testen via testenvoortoegang.nl. Uitslagen van coronatesten die bij andere organisaties dan Testen voor Toegang zijn afgenomen kunnen niet in de CoronaCheck-app worden getoond en zijn daarom niet geldig. Zorg dat je tijdig je afspraak maakt om te voorkomen dat er geen plek meer is om je te laten testen. Alle informatie over het coronatoegangsbewijs vanuit de Rijksoverheid lees je hier. Sparta heeft geen bemoeienis met de CoronaCheck-app of eventuele vragen over testenvoortoegang.nl Voor vragen hierover dient u met deze organisaties contact op te nemen.

Belangrijk is om naast je coronatoegangsbewijs ook een identiteitsbewijs mee te nemen naar het stadion. Met deze twee bewijzen én je wedstrijdkaart (omwisselbiljet) kan je het stadion betreden. Eenmaal binnen vervalt de verplichting van 1,5 meter afstand, dankzij het gebruik van het coronatoegangsbewijs.

Kaartverkoop start dinsdag

De kaartverkoop voor supporters van Sparta start dinsdag 30 juni om 11:00 uur via www.spartakaartje.nl Uitsluitend seizoenkaarthouders van Sparta kunnen deze tickets voor het gastenvak kopen (1 kaart per seizoenkaarthouder). De prijs is 7,50 euro per ticket. De kaartverkoop stopt donderdag 1 juli, 17:00 uur. Let op: op de wedstrijddag is er géén kaartverkoop meer.

Parkeren kan bij het Gastenvak.