fbpx
Home » Privé: Sparta Banen Marsch » Ik ben werkgever » De Sparta Banen Marsch voor werkgevers

De Sparta Banen Marsch voor werkgevers

Het uitgebreide netwerk van bedrijven die onze club ondersteunen is belangrijk om het spelen van betaald voetbal mogelijk te maken op Het Kasteel. Met de Sparta Banen Marsch wil Sparta Rotterdam iets terugdoen voor deze partners.

Hieronder leest u wat de Sparta Banen Marsch voor u kan betekenen.

Stijgende vraag naar werknemers

Sinds enige tijd trekt de Nederlandse economie weer flink aan en is er weer vraag naar een breed scala aan beroepen bij de werkgevers. Door middel van onze vacaturebank brengt de Sparta Banen Marsch de beschikbare vacatures overzichtelijk in kaart voor haar achterban van circa 50.000 volgers, zodat u niet meer hoeft te zoeken naar de juiste kandidaat.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Ondanks dat het aantal bijstandsuitkeringen hard is gedaald in 2018, zijn er nog ruim 35.000 bijstandsgerechtigden alleen al in Rotterdam. Dit is nog steeds veel te veel! Daarom zet de Sparta Banen Marsch zich, samen met de partners, in om deze werkzoekenden duurzaam aan de slag te krijgen. De Sparta Banen Marsch helpt ze door middel van De Beroepentuin onder de Denis Neville tribune. Hier worden ze klaargestoomd voor het werk en kunnen ze uiteindelijk een beroep naar keuze gaan aanleren en uitoefenen bij één van de aangesloten bedrijven uit het netwerk van Sparta Rotterdam.

SROI-verplichting

Doet u zaken met de gemeente of bent u dat van plan? Dan ontkomt u niet aan de SROI-verplichting. Deze verplichting heeft als doel om mensen te betrekken bij het arbeidsproces. U krijgt de verplichting opgelegd bij het winnen van een gemeentelijke aanbesteding, een deel van deze aanbesteding moet dan worden geherinvesteerd in de maatschappij. Bij het aannemen van de kandidaten uit de Beroepentuin voldoet u aan de SROI-verplichting.

 

Kan de Sparta Banen Marsch u helpen of wilt u ook met uw bedrijf aansluiten? Neem dan contact met ons op.