fbpx
Home » Sparta Rotterdam en Robey introduceren nieuwe tenues 2019-2020

Sparta Rotterdam en Robey introduceren nieuwe tenues 2019-2020

21 juni 2019 - 19:00

Sparta Rotterdam en Robey presenteren de nieuwe collectie voor het seizoen 2019-2020. Samen met de broers Laros en Deroy Duarte, gingen we terug naar de basis. Naar het ouderlijk huis op letterlijk een steenworpafstand van Het Kasteel. Echte Spangenaren die met trots de kleuren van de club verdedigen.

Het thuistenue is traditioneel met een moderne twist met het klassieke streeppatroon en de stijlvolle v-hals. Nieuwe aanwinst Laros voelt zich thuis in het Rood-Wit. Na vier jaar PSV is hij definitief terug op het oude nest. Samen met zijn broertje Deroy mag hij zijn kunsten laten zien in de Eredivisie, in hun eigen wijk. Met een trotse vader Duarte op de tribune, die daarna, met hopelijk een glimlach op zijn gezicht, naar huis kan wandelen.

Verdediger Bart Vriends, een van de sterkhouders van afgelopen seizoen, begint inmiddels aan zijn vierde seizoen bij Sparta. De geboren Amersfoorter showt trots het uittenue samen met Deroy. Het uittenue is blauw-zwart met opvallende infrarode details.

De kleur blauw loopt subtiel over naar zwart wat zorgt voor een dynamisch effect. Uiteraard met de kenmerkende Robey-details: de langere achterkant van de shirts en broekjes, de letter R op beide mouwen/borst en de Robey-klaver op de schouder. Het unieke beeldmerk dat staat voor het geluk dat iedere sporter goed kan gebruiken en voor het geluksgevoel dat je ervaart als je met je vrienden op het voetbalveld staat.

De nieuwe collectie van Sparta Rotterdam en Robey is online te bestellen via spartafanshop.nl, in de eerste week van juli zullen de shirts verzonden worden.