fbpx
Home » Sparta Ticket Exchange

Sparta Ticket Exchange

Bij de laatste twee thuiswedstrijden van dit seizoen maakt Sparta Rotterdam gebruik van de Exchange. Hiermee krijgen seizoenkaarthouders de mogelijkheid om hun kaart aan een mede-supporter te verkopen als zij de wedstrijd zelf niet kunnen bijwonen.

Op het moment dat een seizoenkaarthouder niet bij een wedstrijd aanwezig kan zijn, krijgt deze persoon de kans om de plek terug te geven aan de club. De aangeboden plek wordt vervolgens via de officiële verkoopkanalen van de club aangeboden aan andere supporters. Wordt de aangeboden plek daadwerkelijk verkocht, dan betaalt de club 50% van de verkoopprijs terug aan de seizoenkaarthouder.

De verkoopprijs van het kaartje wordt door Sparta Rotterdam bepaald en kan niet aangepast worden door de verkoper.

Hoe werkt het?
Zie onderstaand stappenplan over hoe je je seizoenkaart voor een wedstrijd aanbiedt, mocht je zelf niet aanwezig kunnen zijn.

1. Ga naar www.spartakaartje.nl en log in met jouw persoonlijke account;
2. Ga naar ‘Mijn seizoenkaarten’;
3. Selecteer de seizoenkaart die jij voor deze wedstrijd wilt aanbieden;
4. Klik op ‘verkopen’. Vanaf dit moment is jouw kaart voor de door jou gekozen wedstrijd online beschikbaar voor mede-supporters. Je kunt deze actie ook weer ongedaan maken als je toch zelf naar de wedstrijd wilt. Als het ticket eenmaal verkocht is kan je het niet meer ongedaan maken, dan heb je géén toegang meer met je seizoenkaart.

Let op: het aanbieden van je wedstrijdkaart via de Exchange levert alleen geld op indien de kaart daadwerkelijk aan een mede-supporter wordt verkocht. Verkopers ontvangen per verkochte wedstrijdkaart 50% van de door Sparta bepaalde verkoopprijs retour. Tevens kun je alleen jouw eigen seizoenkaart aanbieden voor een wedstrijd in de Exchange en niet deze van jouw eventuele groepsleden.

Let op: tijdens de Play-Offs zal het niet mogelijk zijn om gebruik te maken van de Ticket Exchange.

Lees HIER de Algemene Voorwaarden voor de Exchange

Bovenstaande regeling en genoemde bedragen zijn alleen van toepassing op het seizoen 2023/2024, voor het seizoen 2024/2025 zal hier een andere verdeling in zijn. Tevens komt er een maximum aantal keer per seizoen dat je jouw seizoenkaart mag aanbieden in de Exchange en is het vanwege veiligheidsredenen mogelijk dat sommige wedstrijden de Exchange gesloten blijft.