fbpx
Home » Vacature-overzicht

Vacature-overzicht

Nu Sparta Rotterdam weer terug is op het hoogste niveau van Nederland, is het bezig om niet alleen de A-selectie naar een hoger niveau te brengen, ook de organisatie ondergaat een kwaliteitsinjectie. Wil jij je aansluiten bij een prachtige traditieclub in Rotterdam-West?

Medewerkers van Sparta Rotterdam worden gekenmerkt door een passie voor zowel de club als de voetbalsport in het geheel. Op het kantoor in Het Kasteel heerst een informele maar ambitieuze sfeer, waarin iedereen zowel individueel als collectief dag in dag uit werkt met als doel Sparta naar voren te helpen.

Wil jij ook bij deze organisatie horen? Hieronder staan alle vacatures:

Manager Horeca & Events Sparta Stadion

Wordt het prachtige Sparta Stadion jouw werkplek? In deze rol ben jij zowel financieel, commercieel als operationeel eindverantwoordelijk voor alle events en horeca tijdens wedstrijden in het stadion. Een afwisselende en verantwoordelijke baan in het stadion van de oudste betaaldvoetbalclub van Nederland: Sparta Rotterdam. Samen met jouw team van enthousiaste ervaren medewerkers en studenten zorg jij voor de ideale gastbeleving van onze gasten en het behalen van onze doelstellingen. Interesse? Klik dan hier.

Veiligheidscoördinator

Ben jij die medewerker met oog voor service en veiligheid? Vind jij het leuk om in een team mee te werken aan de veiligheid bij Sparta Rotterdam? Klik dan hier.

Stewards
Sparta Rotterdam is structureel opzoek naar stewards. Stewards zijn van groot belang om de veiligheid in het stadion te waarborgen op wedstrijddagen. Wil je meer informatie ontvangen of ben je geïnteresseerd om steward te worden? Klik dan hier.

Verkeersregelaars
Op een wedstrijddag komen ruim 10.000 mensen naar Het Kasteel voor een thuiswedstrijd van Sparta Rotterdam. De meeste mensen komen allemaal met de auto. Om al deze auto's kwijt te kunnen in de buurt van het Sparta Stadion zijn servicemedewerkers nodig. Lijkt deze functie jou interessant? Klik dan hier voor meer informatie.

Jeugdopleiding
De Jeugdopleiding van Sparta Rotterdam is een van de betere Jeugdopleidingen van Nederland. De opleiding wordt ondersteund door vele medewerkers en vrijwilligers. Op dit moment heeft de Jeugdopleiding van Sparta meerdere vacatures:

- Scheidsrechter (O.11 t/m O.16).