fbpx
Home » Vacature-overzicht

Vacature-overzicht

Medewerkers van Sparta Rotterdam worden gekenmerkt door een passie voor zowel de club als de voetbalsport in het geheel. Op het kantoor in Het Kasteel heerst een informele maar ambitieuze sfeer, waarin iedereen zowel individueel als collectief dag in dag uit werkt met als doel Sparta naar voren te helpen.

Wil jij ook bij deze organisatie horen? Hieronder staan alle vacatures:

Sparta Rotterdam Horeca

Sparta Rotterdam is op zoek naar medewerkers voor de publieke verkooppunten op wedstrijddagen. Klik hier voor meer informatie.

Stewards
Sparta Rotterdam is structureel op zoek naar stewards. Stewards zijn van groot belang om de veiligheid in het stadion te waarborgen op wedstrijddagen. Wil je meer informatie ontvangen of ben je geïnteresseerd om steward te worden? Klik dan hier.

Veldherstellers
Het zal geen Spartaan ontgaan zijn: na acht jaar ligt er weer een natuurgrasmat op Het Kasteel. Een langgekoesterde wens van supporters, spelers en staf is hiermee in vervulling gegaan. Om de kwaliteit van deze mat zo hoog mogelijk te houden, zijn we op zoek naar enthousiaste veldherstellers, die het grasteam van de club versterken op wedstrijddagen. Klik hier voor meer informatie.

Verkeersregelaars

Op een wedstrijddag komen ruim 10.000 mensen naar Het Kasteel voor een thuiswedstrijd van Sparta Rotterdam. De meeste mensen komen allemaal met de auto. Om al deze auto's kwijt te kunnen in de buurt van het Sparta Stadion zijn servicemedewerkers nodig. Lijkt deze functie jou interessant? Klik dan hier voor meer informatie.

Jeugdopleiding
De Jeugdopleiding van Sparta Rotterdam is een van de betere Jeugdopleidingen van Nederland. De opleiding wordt ondersteund door vele medewerkers en vrijwilligers. Op dit moment heeft de Jeugdopleiding van Sparta meerdere vacatures:

- Scheidsrechter (O.11 t/m O.16).