fbpx
Home » Vacature-overzicht

Vacature-overzicht

Medewerkers van Sparta Rotterdam worden gekenmerkt door een passie voor zowel de club als de voetbalsport in het geheel. Op het kantoor in Het Kasteel heerst een informele maar ambitieuze sfeer, waarin iedereen zowel individueel als collectief dag in dag uit werkt met als doel Sparta naar voren te helpen.

Wil jij ook bij deze organisatie horen? Hieronder staan alle vacatures:

Vacature Partymanager Via Sparta Events

Als Partymanager ben jij de sleutelfiguur in het succes van onze evenementen. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie en uitvoering van verschillende bijeenkomsten, variërend van zakelijke bijeenkomsten tot feestelijke evenementen. Je werkt nauw samen met de F&B Manager en zorgt ervoor dat elke gebeurtenis vlekkeloos verloopt.

Klik hier voor meer informatie.

Vacature Sales & Marketingmanager Evenementen Via Sparta Events

Als Sales & Marketing Manager Evenementen ben jij verantwoordelijk voor het genereren van nieuwe zakelijke evenementen en het verder positioneren van ‘Het Kasteel’ als dé evenementenlocatie in Rotterdam. Je geeft leiding aan je collega’s van het salesteam en werkt nauw samen met de partymanagers en keuken. Je bent het gezicht naar potentiële klanten toe en onderhoudt en bouwt relaties op met potentiele opdrachtgevers en sponsoren.

Klik hier voor meer informatie.

Vacature F&B Manager 

Als F&B Manager Via Sparta Events ben jij de spil tussen sales en de operationele afdeling. Je voelt je thuis als een ‘aanvoerder in het veld’ in de dynamiek van ‘Het Kasteel’. Wekelijks ontvangen we hier meer dan 10.000 fans tijdens de ca. 20 thuiswedstrijden en talloze bezoekers van diverse evenementen welke uiteenlopen van 50 tot 1.000 gasten.

Je hebt de leiding over een team dat bestaat uit partymanagers, inkoop & planning en eigen (oproep)medewerkers. Je hebt de verantwoordelijkheid voor het gehele operationele plaatje van een kop koffie, tot schoonmaak tot techniek.
Je bent hands on, kostenverantwoordelijk en hebt nauw contact met de sales, keuken, leveranciers en je eigen team, waarbij plezier en teamwork essentieel is. Samen met je team maak je van elk event een groot succes.

Klik hier voor meer informatie.

Vacature zelfstandig werkend kok

Ben jij een gedreven zelfstandig werkend kok met een passie voor koken en een hart voor voetbal? Sparta Rotterdam/Via Sparta Events zoekt een enthousiaste professional om het keukenteam verder uit te breiden. Deze positie biedt niet alleen de kans om je culinaire vaardigheden te tonen, maar ook om binnen 12 maanden door te groeien naar de functie van sous-chef. Bovendien bieden we een evenwichtige werkweek met beperkte verplichtingen tijdens het weekend en avonduren.

In deze rol ben je samen met het team verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van alles wat betreft eten in en rondom voetbalstadion ‘Het Kasteel’, van de broodjes kroket tijdens wedstrijddagen tot de maaltijden voor de A-selectie en de jeugdopleiding tot fine dining tijdens evenementen.

Klik hier voor meer informatie.

Vrijwilliger fanshop Sparta Rotterdam
Ben jij een Spartaan die graag zijn of haar steentje wil bijdragen aan de Fanshop van Sparta Rotterdam? Heb je een enthousiaste persoonlijkheid en een klantgerichte houding? Dan is deze kans om vrijwilliger te worden in de Rood-Witte winkel iets voor jou!

Functieomschrijving:
Als vrijwilliger in de Rood-Witte Winkel sta je fans en bezoekers te woord, helpt hen bij het vinden van de juiste merchandise en zorgt ervoor dat ze met een glimlach de deur uitgaan. Je werkt samen met andere enthousiaste vrijwilligers en draagt bij aan de algehele sfeer.

Klik hier voor meer informatie!

Stewards
Sparta Rotterdam is structureel op zoek naar stewards. Stewards zijn van groot belang om de veiligheid in het stadion te waarborgen op wedstrijddagen. Wil je meer informatie ontvangen of ben je geïnteresseerd om steward te worden? Klik dan hier.

Verkeersregelaars

Op een wedstrijddag komen ruim 10.000 mensen naar Het Kasteel voor een thuiswedstrijd van Sparta Rotterdam. De meeste mensen komen allemaal met de auto. Om al deze auto's kwijt te kunnen in de buurt van het Sparta Stadion zijn servicemedewerkers nodig. Lijkt deze functie jou interessant? Klik dan hier voor meer informatie.

Jeugdopleiding
De Jeugdopleiding van Sparta Rotterdam is een van de betere Jeugdopleidingen van Nederland. De opleiding wordt ondersteund door vele medewerkers en vrijwilligers. Op dit moment heeft de Jeugdopleiding van Sparta meerdere vacatures:

- Scheidsrechter (O.13 t/m O.18).