Home » Vacature overzicht

Vacature overzicht

Nu Sparta Rotterdam weer terug is op het hoogste niveau van Nederland, is het bezig om niet alleen de A-selectie naar een hoger niveau te brengen, ook de organisatie ondergaat een kwaliteitsinjectie. Wil jij je aansluiten bij een prachtige traditieclub in Rotterdam-West?

Medewerkers van Sparta Rotterdam worden gekenmerkt door een passie voor zowel de club als de voetbalsport in het geheel. Op het kantoor in Het Kasteel heerst een informele maar ambitieuze sfeer, waarin iedereen zowel individueel als collectief dag in dag uit werkt met als doel Sparta naar voren te helpen.

Wil jij ook bij deze organisatie horen? Hieronder staan alle vacatures:

Financiën 
Sparta Rotterdam is op zoek naar een ervaren parttime (0,4 fte) financieel medewerk(st)er die kan helpen bij het beheer van onze dagelijkse boekhoudkundige en financiële behoeften. Discretie, uitstekende organisatorische vaardigheden en nauwkeurigheid zijn belangrijke kwalificaties voor deze functie, evenals goede klantrelaties en het vermogen om duidelijk te communiceren. Interesse? Klik hier.

Horeca
Sparta is per direct op zoek naar een beheerder horeca op het jeugdcomplex voor veertig uur per week. Deze beheerder is verantwoordelijk voor het beheer van het clubhuis van Nieuw Terbregge en met name gericht op de horeca. Klik hier als je interesse hebt ik deze vacature.

Stewards
Sparta Rotterdam is structureel opzoek naar stewards. Stewards zijn van groot belang om de veiligheid in het stadion te waarborgen op wedstrijddagen. Wil je meer informatie ontvangen of ben je geïnteresseerd om steward te worden? Klik dan hier.

Verkeersregelaars
Op een wedstrijddag komen ruim 10.000 mensen naar Het Kasteel voor een thuiswedstrijd van Sparta Rotterdam. De meeste mensen komen allemaal met de auto. Om al deze auto's kwijt te kunnen in de buurt van het Sparta Stadion zijn servicemedewerkers nodig. Lijkt deze functie jou interessant? Klik dan hier voor meer informatie.

Jeugdopleiding
De Jeugdopleiding van Sparta Rotterdam is een van de betere Jeugdopleidingen van Nederland. De opleiding wordt ondersteund door vele medewerkers en vrijwilligers. Op dit moment heeft de Jeugdopleiding van Sparta meerdere vacatures:

- Assistent-Scheidsrechter voor het seizoen 2019/2020.
- Scheidsrechter (O.11 t/m O.16).
- Communicatie / Social Media stagiair(e) voor het seizoen 2019/2020.
- Teammanager Sparta Rotterdam O8 voor het seizoen 2019/2020.

Stage
Op dit moment is er alleen een stagemogelijkheid bij de Sparta Jeugdopleiding. Zie de vacature hierboven.