Home » Veelgestelde vragen bij seizoenkaartverkoop

Veelgestelde vragen bij seizoenkaartverkoop

Ik wil een gezinskaart bestellen. Waar kan ik dat doen?

Een gezinskaart bestellen kan alleen in de Sparta Fanshop. Gezinskaarten bevinden zich op de Bok de Korver-tribune en zijn al te koop vanaf € 215,- (1 volwassene + 1 kind). Belangrijk is om van alle personen een kopie legitimatiebewijs mee te nemen.

Online een gezinskaart bestellen is niet mogelijk.

Is het mogelijk om een factuur te ontvangen voor de bestelling van mijn seizoenkaarten?

Helaas is dit niet mogelijk. Wij verstrekken geen facturen voor publiekskaarten.

Wat zijn de tarieven voor het Eredivisie seizoen 2019-2020?
Kan ik thuis al een bestelformulier downloaden en deze vooraf invullen?

Ja dat is mogelijk. Klik hier voor een bestelformulier Eredivisie seizoen 2019-2020 Deze kan je thuis uitprinten en alvast vooraf invullen. Dit bestelformulier is niet nodig voor online verlengen of bestellen.

Ik wil een nieuwe seizoenkaart bestellen voor de Denis Neville-tribune of Bok de Korver-tribune. Hoe doe ik dat?

Vanaf zaterdag 29 juni 11:00 uur gaan de niet-verlengde plaatsen op de Denis Neville-tribune en Bok de Korver-tribune in de verkoop en zijn deze te koop via www.spartakaartje.nl en in de Sparta Fanshop. Vooral de beschikbaarheid op de Denis Neville-tribune is beperkt. Hierbij geldt; op is op.

Kan ik mijn seizoenkaart na 28 juni nog verlengen?

Alle reserveringen verlopen op zaterdag 29 juni om 09:00 uur. Het kan dus zijn dat je stoel na deze datum niet meer beschikbaar is. Wel kan je uiteraard opnieuw een seizoenkaart aanvragen en de vrijgekomen plaatsen bekijken op www.spartakaartje.nl of in de Sparta Fanshop.

Kom ik in aanmerking voor een speciaal tarief?

Speciale tarieven gelden alleen voor jeugd tot en met 18 jaar en supporters van 65 jaar en ouder. Het meetmoment hierbij is jouw leeftijd op 1 juli 2019.

Ik heb een seizoenkaart gekocht met een speciaal tarief. Kunnen andere personen ook van deze seizoenkaart gebruik maken?

Een seizoenkaart tegen een lager tarief (een jeugdkaart of 65+ kaart) geeft alleen toegang voor personen uit de desbetreffende leeftijdsgroep . Een persoon die niet in deze categorie valt kan hier dus geen gebruik van maken.

Ik hoor van andere Sparta supporters dat ik een mini-dress bij mijn seizoenkaart krijg. Hoe zit dat?

Uitsluitend seizoenkaarten die worden gekocht in de Sparta Fanshop vóór 1 juli ontvangen een gratis Sparta mini-dress bij hun seizoenkaart. Dit geldt dus niet voor online bestellen van de seizoenkaart.

Ik wil een nieuwe seizoenkaart bestellen voor de Kasteeltribune of Tonny van Ede-tribune. Hoe doe ik dat?

Dat kan via www.spartakaartje.nl en in de Sparta Fanshop. Hier zijn de nu al beschikbare stoelen te zien. Vanaf zaterdag 29 juni, 11:00 uur gaan ook de niet-verlengde plaatsen in de verkoop.

Is het mogelijk om een parkeerkaart te kopen?

Het is op dit moment nog niet mogelijk om een parkeerkaart te kopen. Indien hier verandering in komt, dan communiceren wij dit via www.sparta-rotterdam.nl

Kan ik Donateur van de Jeugdopleiding worden in de Sparta Fanshop en online?

Ja, dat is mogelijk. Bekijk hier de mogelijkheid om donateur van de Jeugdopleiding te worden.

Kan ik van tribune verplaatsen?

Ja, dat is mogelijk. Indien u wilt verplaatsen naar de Tonny van Ede-tribune of Kasteeltribune dan kunt u dit via www.spartakaartje.nl of in de Sparta Fanshop doen. Indien u naar de Bok de Korver-tribune of Denis Neville-tribune wilt verplaatsen, dan kunt u dit in de Sparta Fanshop regelen.

Is het mogelijk om een seizoenkaart aan te schaffen voor iemand anders (om te verrassen b.v.)?

Ja, dat is mogelijk in de Sparta Fanshop. Belangrijk daarbij is wel om een (kopie) van het legitimatiebewijs mee te nemen.

Kan ik met de aangeschafte seizoenkaart ook de thuiswedstrijden van Jong Sparta bezoeken?

Ja, dat is mogelijk. Seizoenkaarthouders hebben gratis toegang bij thuiswedstrijden van Jong Sparta op Het Kasteel.

Ik wil plaatsnemen op Vak 20V of 21V of op BS0 t/m BS9. Wat kan ik doen?

Dit zijn business kaarten. Het beste kunt u kijken voor meer informatie op www.sparta-business.nl of een e-mail sturen naar commercie@sparta-rotterdam.nl.