Home » Wedstrijden in Sparta Stadion weer stap dichterbij

Wedstrijden in Sparta Stadion weer stap dichterbij

25 juni 2020 - 10:33

Sparta Rotterdam heeft gisteravond kennisgenomen van de persconferentie die premier Rutte en minister De Jonge (Volksgezondheid) hebben gegeven. Het kabinet versoepelt per 1 juli aanstaande de coronaregels nog verder dan eerder was aangekondigd in de zogenaamde routekaart. Na de persconferentie heeft de KNVB, in overleg met de clubs, dit persbericht uitgedaan.

Sparta Rotterdam is reeds enkele weken in overleg met de lokale driehoek en de andere clubs uit Rotterdam onder welke voorwaarden wedstrijden weer mogen worden georganiseerd. De ter hand gestelde protocollen van de KNVB dienen als leidraad, echter elke Betaald Voetbal club zal voor elke afzonderlijke wedstrijd maatwerk moeten leveren om mét en zonder publiek wedstrijden te mogen spelen. Onderdeel van deze uitwerking zijn niet enkel de naleving van de 1,5 meter regel maar ook het aantal fans dat welkom is bij deze wedstrijden.

Zodra Sparta Rotterdam en betreffende partijen overeenstemming hebben zullen wij eenieder via de website en andere social media kanalen informeren hoe, en onder welke voorwaarden, wedstrijden bezocht kunnen worden.