fbpx

ARBO Rotterdam x BICT Groep

In deze rubriek delen wij good practices waarbij leden van onze Business Club elkaar via Sparta hebben gevonden. 

Sinds de oprichting in 2001 is ARBO Rotterdam lid van de Business Club van Sparta Rotterdam. ARBO Rotterdam adviseert over alle kwaliteits-, arbo/veiligheids- en milieukwesties. Dit doet men door begeleiding bij bedrijfscertificeringen en het verzorgen van opleidingen voor personeel. Dit doet het bedrijf van Dragan Culic niet alleen naar alle tevredenheid voor Sparta Rotterdam, maar ook wordt er zaken gedaan met mede Business Clubleden. Sinds dit jaar maakt BICT Groep gebruik van de diensten van ARBO Rotterdam en gebeurt dit inmiddels ook vice versa, doordat ARBO Rotterdam gebruik maakt van de diensten van de ICT-dienstverlener en Co-sponsor van Sparta Rotterdam.

Shane Blom, directeur van ARBO Rotterdam, en Kevin Bogaards, accountmanager bij de BICT Groep, weiden verder uit over deze samenwerking.

Shane Blom legt uit hoe beide partijen elkaar ontmoet hebben: “Wij zochten een partner voor uitbreiding van onze ICT en kwamen zodoende met BICT in contact. Ondanks dat we beide jaren bij Sparta komen, hadden onze paden niet eerder gekruist, zo zie je maar dat er na jaren sponsoren nog leuke contacten kunnen ontstaan. Na een eerste online kennismaking hebben we ze uitgenodigd voor een nadere kennismaking. De klik met Bas en Kevin was er direct en we hebben het gevoel dat we in goede handen zijn bij BICT. Voor BICT hebben wij de ISO 27001 (Informatiebeveiliging) en ISO 9001 (Kwaliteitsmanagement) certificeringen succesvol begeleid. Verder voeren we ook de RI&E uit en zullen we de medewerkers van BICT opleiden tot onder andere BHV’er. Wij kijken uit naar een jarenlange samenwerking waarbij we elkaars organisaties zullen versterken.”

Kevin Bogaards: “Als organisatie vinden wij het belangrijk om naar onze partners en relaties uit te dragen dat wij producten, diensten, processen en arbeidsomstandigheden bieden die aan alle kwaliteitseisen voldoen.­­ Om deze reden wilden wij ons laten certificeren met de wereldwijde erkende ISO certificeringen. Na een fijne kennismaking met Shane, de directeur van ARBO Rotterdam, en later met Dragan, General Manager, was de klik er vanaf moment één tussen beide partijen. Mede door de gezamenlijke passie voor Sparta Rotterdam en het vertrouwde gevoel naar aanleiding van het gesprek, heeft dit geresulteerd in een langdurige samenwerking. Wij gaan een volledig nieuwe IT infrastructuur inrichten voor ARBO Rotterdam, waarmee zij beveiligd en snel locatie onafhankelijk kunnen werken. Dit verzorgen wij vanuit het Tier3 datacenter The Greenhouse in Naaldwijk, waardoor de belasting van het interne netwerk minimaal is. Wij kijken enorm uit naar een fijne samenwerking! ”.