fbpx

Refresh Holland x Flexcraft

In deze rubriek delen wij good practices waarbij leden van onze Business Club zaken met elkaar doen en/of elkaar via Sparta hebben gevonden.

In deze editie laten wij ons licht schijnen op de verbinding tussen Flexcraft Bouw, Techniek & Industrie en Refresh Holland. Aan de linkerzijde ziet u Koen van den Burg, DGA/Co-Founder van Refresh Holland. Refresh Holland is gespecialiseerd in het toepassen van innovatieve coatings voor bijzondere ondergronden. Aan de rechterzijde ziet u Arne van Gelder, Intercedent bij Flexcraft Bouw, Techniek & Industrie. Flexcraft werft, selecteert, bemiddelt en begeleid Nederlandse en Europese uitzendkrachten en is met dagelijks 12.000 man aan de slag een top 20 speler binnen de Nederlandse uitzendbranche. De business unit Bouw, Techniek & Industrie bemiddelt zowel uitzendkrachten als ZZP’ers die werkzaam zijn in de bouw, techniek en industrie.

De bloedstollende Sparta Rotterdam golfcompetitie is nog steeds in volle gang. Beide heren hebben elkaar leren kennen via deze golfcompetitie. Arne van Gelder: “Koen en ik waren ingedeeld in dezelfde flight. Wij kenden elkaar nog niet, maar er was duidelijk een klik. Begin januari van dit kalenderjaar ging de telefoon, het was Koen.” Koen van den Burg was opzoek naar een uitbreiding van gekwalificeerd personeel bij Refresh Holland. Deze expansie in werknemers werd gevonden bij Flexcraft. Wat begon bij de inzet van één aanwinst aan het personeelsbestand van Refresh is inmiddels uitgegroeid tot vier.

Koen van den Burg van Refresh Holland licht toe: “Ik vind het leuk om via het netwerk van Sparta Rotterdam steeds weer nieuwe contacten op te doen en mensen te leren kennen. We willen de grootste worden in Nederland op het gebied van onderhoud van bijzondere ondergronden. Door onze forse groei en ambitie kunnen wij extra handjes altijd goed gebruiken. In deze tijd zijn die extra handen zeer moeilijk te vinden. Flexcraft heeft ons hierin fantastisch geholpen.”

Arne van Gelder ziet het toekomstperspectief voor de beide heren dan ook zeer rooskleurig in: “De verstandhouding tussen ons is ontzettend goed en weten dan ook mede dankzij Sparta Rotterdam de balans tussen zakelijk en privé goed te onderhouden. Daarnaast biedt het wederzijdse vertrouwen tussen beide partijen ook een vruchtbare bodem voor de toekomst. In die toekomst hopen wij nog vele projecten te kunnen doen samen.”

Ook de rol van Sparta Rotterdam in de totstandkoming van deze relatie is volgens Koen van den Burg mooi om te zien: “Los van het feit dat het voor mij iedere keer weer een uitje is om de wedstrijden te bezoeken, helpen zij mij om het Refresh Holland netwerk uit te breiden in het Rotterdamse. Al het zakelijke dat hierbij komt kijken is mooi meegenomen. Hier pluk ik nu de vruchten van. Wat betreft de samenwerking met Flexcraft kan ik spreken van een schot in de roos. Niet alleen Arne, maar ook de andere jongens van het Flexcraft-team heb ik ervaren als zeer positieve en vriendelijke gasten. Deze indrukken en positiviteit nemen we mee naar de aankomende projecten.”