fbpx

VNOM x Van Soest Calamiteiten

Binnen deze rubriek delen wij good practices waarbij leden van onze Business Club elkaar via Sparta hebben gevonden en/of zaken met elkaar doen.

Deze week zitten wij aan tafel met Roy Treffers (midden), Marketing Manager bij VNOM, en de gebroeders Remco (links) en Jeroen (rechts) van Soest, eigenaren van Van Soest Calamiteiten. Hoe een uitnodiging voor een avondje Sparta kan uitgroeien tot een mooie samenwerking én een hechte band lees je in dit verhaal.

In de zoektocht naar technisch personeel kwam Van Soest Calamiteiten bij VNOM uit. Binnen no-time vond VNOM de geschikte kandidaat en was er iemand aan het werk bij van Soest Calamiteiten. Al vrij snel daarna kwam de uitnodiging voor een wedstrijd van Sparta. Remco en Jeroen van Soest gingen hier graag op in en beleefden een onvergetelijke avond op Het Kasteel! Zij genoten niet alleen van de sfeer in het stadion, maar ook van de gastvrijheid in de VNOM-loge. Van Soest Calamiteiten trad na deze positieve ervaring zelf toe tot het zakelijke netwerk van Sparta zodat zij zelf relaties kunnen ontvangen op wedstrijddagen en in contact kunnen treden met mede sponsoren.

VNOM staat dit jaar al voor het 5e seizoen op de rug van het Sparta tenue en is voor veel Spartanen een bekende naam. VNOM staat bekend als de club van doeners. Waarom? Omdat zij jouw bedrijf helpen aan specialistische doeners in de techniek, bouw, office en logistiek. Zij zijn er voor de mensen die houden van aanpakken. Dankzij VNOM’s ervaring, kennis en nauwe samenwerking met bedrijven en kandidaten weten zij precies wat er nodig is binnen organisaties en wat kandidaten op de arbeidsmarkt willen. Zij streven ernaar om de technische markt naar een hoger niveau te tillen door de juiste mensen te vinden, een kans te geven en ontwikkeling te stimuleren.

Van Soest Calamiteiten wordt, zoals eerder in dit artikel vermeld, gerund door de twee broers Remco en Jeroen van Soest. Zij zijn gespecialiseerd in de bereddering van vastgoed en inventaris na calamiteiten. Denk hierbij aan specialistische reiniging, water-, brand-, en stormschade. Het team vormt de fundering en vertrouwen is de basis van dit bedrijf. Van Soest Calamiteiten heeft intussen al meerdere samenwerkingen met diverse partijen uit de Sparta Business Club. Aan dit Rood-Wit Verbindt verhaal zouden dus zo nog een aantal hoofdstukken kunnen worden toegevoegd, want inmiddels werken zij namelijk voor meer dan de helft van hun inkoop en afgenomen diensten met andere Spartanen!

Sinds de eerste mooie avond die de twee bedrijven meemaakten in de VNOM-loge is de onderlinge band alleen maar sterker geworden. Hoogtepunt was de Business Club trip naar München en de naderende trip van dit seizoen is dan ook veelvuldig onderdeel van gesprek. Het is duidelijk dat dit soort reisjes herinneringen voor het leven opleveren. Een onderlinge hechte band helpt ook op zakelijk gebied: “Door een persoonlijkere band doe je wat makkelijker zaken met elkaar, de lijntjes zijn wat korter, je gunt elkaar wat meer.” Aldus Remco. Jeroen vult hem aan: “Die band is niet alleen gegroeid rondom wedstrijden, maar juist op de Business Club evenementen waar je elkaar toch altijd weer opzoekt. Je hebt nog meer momenten dat je elkaar ziet en dat geeft een boost.”

Beide bedrijven zien dat je door de gemeenschappelijke connectie via Sparta sneller aan tafel komt: “Sparta is hét haakje om contact te leggen met relevante bedrijven. Of je nou wordt voorgesteld door een van de accountmanagers van Sparta of elkaar tegenkomt op een Business Club evenement, Sparta is altijd de schakel.”