fbpx

Tasty Walk & The Harbour Club

In deze rubriek delen wij wekelijks een good practice waarbij leden van onze Business Club elkaar via Sparta hebben gevonden.

Wij trappen af met Lex Ouburg, organisator van de Tasty Walk, en Koen Schipper, mede-eigenaar van The Harbour Club Rotterdam. Sinds de coronatijd worden Tasty Walks niet alleen in Rotterdam georganiseerd, maar ook in 16 steden door heel Nederland. In Rotterdam is er de mogelijkheid om te kiezen tussen zes verschillende walks, waarvan The Harbour Club sinds het afgelopen weekend een prominente stop is in de culinaire walk.

Lex Ouburg vertelt over zijn Tasty Walk: “Ik ben al jaren actief in de horeca met onder andere een inkoopcollectief voor meer dan 10.000 horecazaken. Door de sluiting van de horeca in deze coronatijd ben ik gaan nadenken over wat er wél mogelijk is. Daaruit ontstond de Tasty Walk, een proeverij van zes gerechten die je al wandelend bij zes verschillende restaurants kunt eten. Het is begonnen met één route en inmiddels uitgegroeid tot iets wat nu plaatsvindt in meerdere steden. Zo liepen er in het laatste weekend van februari in totaal ruim 3.300 mensen mee. Via Sparta ben ik in contact gekomen met Koen Schipper en het is super dat een mooi restaurant als The Harbour Club zich aansluit bij de culinaire walk die wij door Rotterdam aanbieden.”

Mede-eigenaar Koen Schipper van The Harbour Club reageert: “Als een partner van een partner belt om samen te werken en het klikt vervolgens, is dat extra leuk en vandaar zijn wij direct de samenwerking gestart. Zelf heb ik ook een aantal keer aan Tasty Walks meegedaan en het als hartstikke leuk ervaren. Het is niet de makkelijkste tijd, maar elkaar helpen staat bij ons hoog in het vaandel. Gezien de link met Sparta en het een speciale walk met culinair gehalte is, is het extra leuk voor ons om mee te doen aan de Tasty Walk om naast onze take-away toch bestaande en nieuwe gasten te kunnen bedienen.”