fbpx
Home » Rotterdam. Protected.: Samen strijden voor digitale weerbaarheid

Rotterdam. Protected.: Samen strijden voor digitale weerbaarheid

16 oktober 2023 - 12:00

“Rotterdam. Protected.: Samen strijden voor digitale weerbaarheid.’’

Vandaag is een dag om te vieren en te omarmen, want we lanceren met trots ons nieuwste initiatief: Rotterdam. Protected. Dit is niet zomaar een project; het is een beweging die is gebaseerd op de overtuiging dat we samen, door samenwerking en actie, de digitale wereld veiliger en rechtvaardiger kunnen maken voor iedereen.

In een wereld waarin de grens tussen de digitale en fysieke realiteit vervaagt, geloven wij bij Rotterdam. Protected. dat niemand achter mag blijven. Ons doel is duidelijk: een veiligere en inclusieve digitale toekomst creëren voor elke Rotterdammer, ongeacht leeftijd of achtergrond. We zijn niet alleen geïnspireerd door de inzet van onze partners, maar ook door de woorden van onze Koning, die benadrukte dat iedereen veilig en vertrouwd moet kunnen deelnemen aan de digitale wereld.

Dit initiatief is geen eenzame reis; het is een krachtige samenwerking tussen verschillende organisaties, waaronder ESET NederlandSparta RotterdamVeiligheidsAlliantie regio RotterdamHackShield Future Cyber HeroesPolitie Eenheid Rotterdam en de Gemeente Rotterdam.

Laten we de handen ineenslaan en samen werken aan een Rotterdam dat veilig, sterk en digitaal beschermd is.