fbpx

Business Club Entree +

Entree + op z'n Spartaans

Uw eigen vaste Business Seats aan de linkerkant van het Ereterras richting de sfeervolle Denis Neville-tribune, met ontvangst in de Jupiler Lounge en het lidmaatschap van de Business Club zijn alle zakelijke voordelen voor uw bedrijf inbegrepen bij dit arrangement.

Tevens bestaat de mogelijkheid een flexibel kaartenpakket te reserveren: u kiest zelf hoeveel Business Seats u bij welke thuiswedstrijd wilt inzetten en treedt toch toe tot de Sparta Rotterdam Business Club. Kaarten zijn vooraf te reserveren naargelang de beschikbaarheid en met een maximering bij de topwedstrijden.

Vraag hier contact aan voor meer informatie over het BC Entree + arrangement voor uw bedrijf bij Sparta Rotterdam.

“Binnen onze organisatie adviseren wij ondernemers over hun onderneming en de privésituatie. Met Sparta verstevigen wij de banden met onze relaties door op een ontspannen manier te genieten van een heerlijke sfeer op Het Kasteel. Naast de wedstrijden biedt Sparta ons de mogelijkheid met leuke events andere ondernemers te leren kennen en elkaar daardoor te versterken. Business meets pleasure.”  - Justin van Vaerenbergh, Schreuder Verzekert

 

Download brochure

  Zakelijke brochure seizoen 2024/2025