fbpx
Home » Activiteiten » Sparta 4-weekse januari zonder trainingsset

Sparta 4-weekse januari zonder trainingsset


terug naar activiteiten overzicht

Activiteit specificaties

Datum
23-01-2022
Tijd
9:30 uur
Prijs
€ 75,00
Begin inschrijving
29-11-2021
Einde inschrijving
23-01-2022

Over deze activiteit

SPARTA TALENTENTRAINING JANUARI/FEBRUARI 2022
Wil je werken aan je voetbalskills en extra trainen bij Sparta Rotterdam? Schrijf je dan in voor de Sparta 4-Weekse die start op zondag 23 januari 2022. Een leerzame voetbalbeleving voor enthousiaste voetballers en voetbalmeiden vanaf 5 jaar. Je traint als een Sparta speler onder leiding van Sparta jeugdtrainers en speelsters van Sparta Vrouwenvoetbal, die binnen de diverse oefenvormen het accent leggen op aanvallen, omschakelen en verdedigen. Ook is er volop aandacht voor individuele ontwikkeling. Een sportieve activiteit op zondagochtend om je voetbalvaardigheden te verbeteren en om samen met je voetbalvrienden- en vriendinnen aan mee te doen.

Inclusief
4x leerzame training olv Sparta Trainers en speelsters Sparta Vrouwenvoetbal
Diploma
Wil je aanmelden met trainingsset? Klik dan hier. 

Wanneer
Start zondag 23 januari 2022
Overige trainingsdagen: zondag 30 januari en 6 + 13 februari 2022

Training
9:30 uur - 11:00 uur

Prijs
€ 75,-

Leeftijd
5 t/m 13 jaar

Locatie
Vanwege de aanstaande verbouwing van het Sparta Jeugdopleiding complex, zal de Sparta 4-weekse januari starten op het mooie complex van RVV Blijdorp aan de Noorderbocht in Rotterdam. Dit is tevens de locatie waar Sparta Vrouwenvoetbal een aantal dagen in de week gevestigd is.

EXTRA INFORMATIE
Na je inschrijving ontvang je een bevestiging van deelname aan de activiteit. In de laatste week voor aanvang van de activiteit wordt er een extra mail gestuurd met de laatste praktische informatie over de Sparta 4-weekse januari. Indien je meerdere deelnemers wilt aanmelden, vragen we om dat voor nu als twee losse aanmeldingen in te vullen. Met het invullen van het formulier ga je akkoord met de privacy & algemene voorwaarden van Sparta Rotterdam.