fbpx
Home » WERKEN BIJ “VIA SPARTA EVENTS”

WERKEN BIJ “VIA SPARTA EVENTS”

05 november 2021 - 14:04

WERKEN BIJ “VIA SPARTA EVENTS”

In het oudste voetbalstadion van Nederland worden naast de voetbalwedstrijden van de A-selectie, Jong Sparta en Sparta vrouwen ook dagelijks evenementen georganiseerd. Hiervoor zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s die ons horeca & events team wil komen versterken.

Heb je ervaring in de horeca- en/of evenementenbranche, lijkt het je leuk om te komen werken in het historische ‘Kasteel’ en met een enthousiaste team? Stuur dan een korte motivatie en je cv naar personeelszaken@viaspartaevents.nl.

Wij zoeken;

OPROEPMEDEWERKERS BAR EN BEDIENING
Je voorziet onze gasten van een hapje en een drankje en bent in staat om te lopen met een plateau met glazen of hapjes en kan een ijskoud biertje tapen.

OPROEP PARTYMANAGERS
Je bent tijdens de uitvoering van het evenement het aanspreekpunt voor de opdrachtgever en stuurt een team van medewerkers aan om het evenement vlekkeloos te laten verlopen. Je bent in het bezit van een svh diploma en beheerst de kneepjes van het vak.

OPROEP KEUKENASSISTENTEN
Onder begeleiding van een kok help jij in de keuken om het eten te bereiden en mee te geven aan je collega’s van de bedieningsafdeling.

OPROEP KOK
Je maakt zelfstandig gerechtjes of hapjes uit ons foodbook voor onze gasten en bent in het bezit van HACCP en SVH papieren.

STAGIAIRE HORECA & EVENTS (ALLE NIVEAUS) – OPERATIONEEL
Je bent in opleiding om een echte horeca en evenemententopper te worden. Jij draagt je steentje bij aan ons team en wij helpen jou aan je studiepunten.

Op basis van je werkervaring bieden wij je een passend salaris. Beschikbaarheid op thuiswedstrijddagen van de A-selectie is een pré.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.