fbpx
Home » Werken bij Via Sparta Events

Werken bij Via Sparta Events

Via Sparta Events is altijd op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde en gepassioneerde mensen die de organisatie kunnen versterken. Hieronder treft u een overzicht van alle openstaande (stage)vacatures. Indien er geen vacatures open staan, is het wel mogelijk om een open sollicitatie te sturen. Stuur een mailtje naar personeelszaken@viaspartaevents.nl om te bekijken wat wij voor elkaar zouden kunnen betekenen.

Kijk onderstaand voor de openstaande vacatures:

 

STAGE BIJ  VIA SPARTA EVENTS

In het oudste en mooiste voetbalstadion van Nederland worden naast de voetbalwedstrijden van de A-selectie, Jong Sparta en Sparta vrouwen ook dagelijks evenementen georganiseerd. Denk aan zakelijk congressen, dancefeesten en bruiloften. Hiervoor zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s die ons horeca & events team komen versterken.

 

Heb je affiniteit met voetbal en de evenementenbranche, lijkt het je leuk om te komen werken in het historische ‘Kasteel’ en met een team van enthousiaste collega’s? Stuur dan een korte motivatie en je cv naar personeelszaken@viaspartaevents.nl.

 

STAGIAIRE HORECA & EVENTS – OPERATIONEEL

Je gaat aan de slag met onze partymanagers en planners om de voorbereidingen voor een perfecte uitvoer van een evenement te bewerkstelligen. Op basis van wat je sales collega’s hebben verkocht aan hun opdrachtgever, maak je een planning voor personeel en materialen en denkt na over de inkopen die je moet doen. Tevens plan je de opbouw en afbouw werkzaamheden en maak je hiervoor een draaiboek. Tijdens het evenement ben je aanwezig als meewerkend aanspreekpunt voor een opdrachtgever. Je beantwoord vragen en los eventuele problemen op. Je ziet toe op de kwaliteit van onze dienstverlening en stuurt bij waar nodig.

Na afloop van het evenement maak je een evaluatieverslag, je verzorgt de nacalculaties, verwerkt personeelsuren en controleert of er nog voldoende voorraad is voor je collega’s die de volgende dag een evenement verzorgen.

 

STAGIAIRE HORECA & EVENTS – SALES & MARKETING

Je bent een echte regelaar en vindt het leuk om samen met opdrachtgevers evenementen te organiseren. Evenement aanvragen pak je zelfstandig op en je hebt contact met (potentiele opdrachtgevers), je maakt voorstellen voor catering en inrichting en verwerkt dit in een offerte. Daarnaast denk je na over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van catering, inrichting en kijk je naar trends in de markt. Naast je sales werkzaamheden denk je ook na hoe wij onszelf het beste kunnen presenteren op onze social media kanalen en heb je een actieve rol in het aanleveren en maken van content (die je bijvoorbeeld tijdens jouw verkochte  evenement kunt maken). Na afloop evalueer je het verloop en stel je de factuur op.

Naast de evenementen worden er in het stadion ook voetbalwedstrijden gespeeld en hiervoor wordt er voor iedere wedstrijd catering verkocht aan onze skyboxhouders. Je bedenkt samen met de keuken het menu en gaat met de skyboxhouders in gesprek over de catering die ze kunnen afnemen voor de wedstrijd.

Dit doe je uiteraard allemaal niet alleen, je komt te zitten op het kantoor met je collega’s van sales. Daarnaast heb je nauw contact met de partymanagers en alle overige collega’s.

Je bent in opleiding om een echte evenemententopper te worden. Jij draagt je steentje bij aan ons team en wij helpen jou aan je studiepunten. Je gaat bij ons de kneepjes van het vak leren en krijgt de ruimte om je te ontwikkelen (en aanwezig te zijn tijdens de leukste events!).

 

Op basis van je werkervaring bieden wij je een passende stagevergoeding (ca € 350,00). Beschikbaarheid op thuiswedstrijddagen van de A-selectie is een pré.

 

WERKEN OP WEDSTRIJDDAGEN BIJ SPARTA ROTTERDAM IN STADION ‘HET KASTEEL’ .

 

Sparta is op zoek naar verschillende medewerkers voor de publieke verkooppunten op wedstrijddagen.

Wij zoeken mensen die 5 uurtjes willen knallen, met een lach hun werk kunnen doen en in de rust 10.000 bezoekers wil voorzien van een biertje of een  broodje bal.

 

Heb je ervaring in de horecabranche, lijkt het je leuk om te komen werken in het historische ‘Kasteel’ en met een enthousiast team? Stuur dan een korte motivatie en je cv naar personeelszaken@viaspartaevents.nl.

 

Wij zoeken;

MEDEWERKERS FOOD/DRANKEN PUBLIEKSCATERING

Hoe ziet een (food)bardienst er uit?

 • 2,5 uur voor de wedstrijd aanwezig zijn voor briefing
 • Knallen voor de wedstrijd en in de rust in je verkooppunt
 • 30 minuten na de wedstrijd opruimen en aanvullen
 • Een afsluitend biertje drinken met je collega’s

 

MEDEWERKERS RUNNER  

Toch liever als runner? Geen probleem, dan ziet je dag er zo uit:

 • 3 uur voor de wedstrijd aanwezig zijn voor briefing en rondbrengen van frisdranken, fusten bier en snacks
 • Tijdens de wedstrijd zo snel als je kunt warme snacks en koude fusten vanuit de kasteel keuken rondbrengen bij de verkooppunten zodat je collega’s nooit nee hoeven te verkopen.
 • 30 minuten na de wedstrijd opruimen en aanvullen
 • Een afsluitend biertje drinken met je collega’s

 

KEUKENHULP & KOKS

Heb jij een passie voor koken of vindt je het gewoon leuk om in de keuken te werken? Dan is dit je kans! We zoeken mensen voor lichte keuken werkzaamheden, maar ook voor in ons restaurant en  op voorbereidingsdagen (MEP).

 

MEDEWERKERS BEDIENING BUSINESS LOUNGE  & KASTEEL

Hoe ziet je werkdag er uit?

 • 2,5 uur voor de wedstrijd aanwezig zijn voor briefing
 • Voor en tijdens de wedstrijd voorzie je de gasten van een hapje en drankje (en wens je ze een fijne wedstrijd toe 😉
 • 60 minuten na de wedstrijd opruimen en aanvullen
 • Een afsluitend biertje drinken met je collega’s

 

Op basis van je werkervaring bieden wij je een passend uurloon aan inclusief reiskostenvergoeding en vakantiegeld. Beschikbaarheid op thuiswedstrijddagen van de A-selectie is een pré.

 

Interesse in één van deze vacatures? Stuur een mail met cv en motivatiebrief naar personeelszaken@viaspartaevents.nl.

 

VACATURE LEERLING-KOK

 • Wil je werken in een unieke werkomgeving?
 • Werken in een jong en dynamische team?
 • Opgeleid worden als (zelfstandig werkend) kok?

 

Dan zoeken wij jou!

Sparta Rotterdam is een betaald voetbalorganisatie met een mooie clubhistorie in de Eredivisie in het oudste stadion van Nederland. Gehuisvest in het Sparta Stadion of ook wel ‘Het Kasteel” genoemd.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste leerling kok (32-38 uur) die samen met onze chef-kok het keukenteam van Sparta Rotterdam en Via Sparta Events wil ontwikkelen. Wij faciliteren herkenbare evenementen, waarmee wij met ons culinaire assortiment en gastvrijheid het verschil maken voor onze opdrachtgevers en de gasten.

Je gaat aan de gang met de (voor)bereiding van gerechten en ondersteunt hiermee de chef-kok. Je denkt mee over onze gerechten voor bezoekers van evenementen, wedstrijden en onze elftallen.

 

Jij bent:

 • Teamplayer
 • Flexibel
 • Communicatief
 • Een aanstormend kok in opleiding

 

Voor de functie van leerling kok wordt een mooie kans geboden om te ontwikkelen in een groot bedrijf en zelfstandig te opereren. Daarnaast wordt er een markconform salaris aangeboden.

Interesse in deze vacature? Stuur een mail met cv en motivatiebrief aan a.debruijn@viaspartaevents.nl.