fbpx
Home » Activiteiten » Sparta Talententraining November

Sparta Talententraining November


terug naar activiteiten overzicht

Activiteit specificaties

Datum
28-11-2021
Tijd
10:00 uur
Prijs
€ 18,88
Begin inschrijving
01-11-2021
Einde inschrijving
27-11-2021

Over deze activiteit

SPARTA TALENTENTRAINING NOVEMBER
Wil je werken aan je voetbalskills en extra trainen bij Sparta Rotterdam? Schrijf je dan in voor deelname aan een zondagochtend training. Een leerzame voetbalbeleving voor enthousiaste voetballers en voetbalmeiden vanaf 5 jaar.

Je traint als een Sparta speler onder leiding van Sparta jeugdtrainers, die binnen de diverse oefenvormen het accent leggen op aanvallen, omschakelen en verdedigen. Ook is er volop aandacht voor individuele ontwikkeling. Een sportieve activiteit op zondagochtend om je voetbalvaardigheden te verbeteren en om samen met je voetbalvrienden- en vriendinnen aan mee te doen.

Inclusief
Leerzame training olv Sparta Jeugdtrainers
Diploma

Wanneer
28 november
Let op! Wil je meerdere data meedoen, meld je dan per data aan.

Training
10:00 - 11:30 uur

Locatie
Sparta Jeugdcomplex, Bok de Korverweg

Prijs
€ 18,88

Leeftijd
5 t/m 13 jaar

EXTRA INFORMATIE
Na je inschrijving ontvang je een bevestiging van deelname aan de activiteit. In de laatste week voor aanvang van de activiteit wordt er een extra mail gestuurd met de laatste praktische informatie over de Sparta Talententraining. Indien je meerdere deelnemers wilt aanmelden, vragen we om dat voor nu als twee losse aanmeldingen in te vullen. Met het invullen van het formulier ga je akkoord met de privacy & algemene voorwaarden van Sparta Rotterdam.