Home » Een thriller van een wedstrijd voor Sparta O15 tegen FC Utrecht: 4-5

Een thriller van een wedstrijd voor Sparta O15 tegen FC Utrecht: 4-5

Zowel de jongste als de oudste Spartanen speelden op Sportpark Woudestein een stadsderby. Dat leverde een mooie voetbalherinnering op. Sparta O18 speelde de topper tegen Excelsior O18, de nummer een tegen de nummer twee.

Middenbouw
__
Sparta O13 – NAC O13 (2-1)
Sparta O13 kreeg bezoek uit Breda. Op Sportpark Thurlede kwamen de bezoekers eerst op voorsprong. Daarna leverde Sparta strijd en kwam het zowel op gelijke hoogte als op voorsprong tot het eindsignaal: 2-1.

De Graafschap O14 – Sparta O14 (2-1)
Sparta O14 kwam helaas net te kort om punten mee vanuit Doetinchem te nemen. De nummer vijf (Sparta) kwam tot een doelpunt en De Graafschap tot twee : 2-1.

Sparta O15 – FC Utrecht O15 (4-5)
Een thriller van een wedstrijd tegen de bezoekers uit de Domstad, die binnen een ruim half uur op 0-2 voorsprong kwamen. Daarna kwam Sparta in de tweede helft op gelijke hoogte. Utrecht pakte weer de voorsprong en Sparta maakte gelijk (3-3). Daarna waren het de Spartanen die op voorspong kwamen in minuut ’80+1. In ’80+2 en ’80 +5 kwam FC Utrecht nog twee keer tot scoren en klonk het eindsignaal: 4-5.

NAC Breda O16 – Sparta O16 (0-2)
Evenals de O13 speelden de Spartanen tegen NAC Breda. In Breda werd een belangrijke wedstrijd gewonnen nadat matchwinner Bell twee keer trefzeker was. Door de overwinning houdt het NAC onder zich.

Bovenbouw
__
Sparta O17 – Orion O17 (5-0)
De Spartanen van O17 kregen thuis bezoek uit Nijmegen. Met drie doelpunten in de eerste helft, twee in de tweede helft en geen doelpunten tegen, een ruime overwinning: 5-0.

Excelsior O18 – Sparta O18 (2-2)
De Spartanen van het oudste jeugdteam namen het zaterdag als koploper op tegen stadsgenoot en directe concurrent en nummer twee, Excelsior Rotterdam O18. Op Sportpark Woudestein keken de Spartanen al binnen ‘6 tegen een achterstand aan en zelfs binnen ’24 tegen 2-0. In de ’27 benutte Gorisson een penalty nadat hij zelf gevloerd werd in de 16. Een kleine vijf minuten later is het wederom Gorisson die het doel treft na een prima actie. In de slotminuten rolde een schot van Hiwat over de lijn, maar ontbrak het aan doellijntechnologieën en delen de ploegen de punten.