fbpx
Home » Informatie kaartverkoop Ajax – Sparta

Informatie kaartverkoop Ajax – Sparta

09 maart 2022 - 12:01

Omdat vanwege de bekende stadionperikelen bij N.E.C. helaas geen uitsupporters welkom zijn is Ajax-uit de eerstvolgende uitwedstrijd die bezocht kan worden voor de supporters van Sparta.

Op zaterdag 9 april speelt Sparta Rotterdam deze uitwedstrijd tegen Ajax. Aanvangstijdstip van deze wedstrijd staat op 20:00 uur. Deze aanvangstijd kan nog wijzigen naar 18:45 uur. Indien PSV uitgeschakeld wordt in de UEFA Europa Conference League op 17 maart gaat het duel zeer waarschijnlijk naar 18:45 uur.

De kaartverkoop voor Ajax – Sparta start zaterdag 19 maart om 11:00 uur via www.spartakaartje.nl en in de Sparta Fanshop. Uitsluitend verkoop aan (Seizoen)ClubCard-houders van Sparta, 1 kaart per (S)CC.

Bij deze wedstrijd kan er gekozen worden uit reizen met Eigen Vervoer of met de Buscombi van de Supportersvereniging.

Eigen Vervoer
Tickets voor Eigen Vervoer zijn 17,50 euro per stuk. Er zijn geen gereserveerde parkeerplaatsen voor supporters van Sparta die met de auto willen reizen.

Buscombi
Voor de Buscombi is de prijs vastgesteld op 30 euro (busreis en toegangskaartje). Leden van de Supportersvereniging krijgen bij het inchecken op vertoon van hun lidmaatschap 5 euro retour. Jeugdleden krijgen 10 euro retour.

De bussen vertrekken om 17:30 uur vanaf het Supportershome van Sparta.