fbpx
Home » Informatie kaartverkoop Willem II – Sparta

Informatie kaartverkoop Willem II – Sparta

12 oktober 2021 - 11:41

Op zaterdag 6 november speelt Sparta Rotterdam de uitwedstrijd tegen Willem II. Aanvang 20:00 uur.

Supporters van Sparta kunnen kiezen tussen reizen met de auto of met de bus. Voor de autocombi zijn er 250 kaarten beschikbaar. De supportersvereniging laat in ieder geval 1 bus rijden.

Voor beide opties geldt dat er uitsluitend kaartverkoop is aan (Seizoen)ClubCard-houders van Sparta (max 1 kaart per seizoenkaart of ClubCard) en dat er gebruikt wordt gemaakt van de Corona Check App als je 13 jaar of ouder bent.

Dat betekent dat supporters die de wedstrijd willen bezoeken een QR-code van de Corona Check App laten scannen. Die krijg je als je een volledige vaccinatie hebt gehad, of een doorgemaakte infectie in de afgelopen zes maanden hebt gehad, of dat je een negatieve test hebt gedaan van maximaal 24 uur oud via www.testenvoortoegang.nl

Voor de supporters die met de auto reizen wordt er voordat je het stadion in gaat gecontroleerd op de QR-code en je legitimatiebewijs. Voor de supporters die met de bus reizen wordt dit gedaan voordat je instapt in de bus.

Aanvullende regels busvervoer

De regels voor busvervoer zijn gelijk aan de huidige maatregelen die in het openbaar vervoer worden gehanteerd.

– Iedere passagier vanaf 13 jaar dient een mondkapje te dragen
– Lopen in de bus is niet toegestaan en de zitplaatsen direct achter en naast de chauffeur mogen niet worden gebruikt
– Het toilet van de bus mag niet worden gebruikt en alleen de middendeur mag gebruikt worden voor in- en uitstappen
– Voor zowel bus- als autovervoer geldt: blijf thuis bij gezondheidsklachten!

Beschikbaarheid en prijzen

Autocombi

Voor de autocombi zijn er 250 tickets beschikbaar. De prijs is 14,50 euro per stuk.
Het verzoek is om zoveel mogelijk met elkaar mee te rijden.
Zorg dat je vanaf 19:00 uur bij het stadion bent om tijdig in het gastenvak te zijn. De wachttijd kan wellicht oplopen door de extra controle op de Corona Check App en legitimatiebewijs.

Buscombi

De prijs is 28,50 euro per stuk. (Jeugd)leden van de supportersvereniging krijgen bij inchecken 5 euro retour. (jeugdleden 10 euro retour)
De bus vertrekt om 17:30 uur vanaf het supportershome. Zorg dat je uiterlijk om 17:15 uur bent ingecheckt.

Data kaartverkoop

De kaartverkoop start zaterdag 16 oktober om 11:00 uur via www.spartakaartje.nl en bij de Sparta Fanshop. De kaartverkoop stopt vrijdag 5 november om 17:00 uur, of eerder indien uitverkocht.

Aandachtspunten

Het is door de politie Tilburg niet toegestaan om met openbaar vervoer te reizen naar deze wedstrijd of de binnenstad te bezoeken op de dag van de wedstrijd.

Let op: Bovenstaande informatie is op basis van de huidige regels omtrent de corona-maatregelen. Met het kopen van een ticket ga je automatisch akkoord met de voorwaarden zoals het gebruik van de Corona Check App. Mochten er wijzigingen komen in de voorwaarden dan informeren wij je zo spoedig mogelijk.