Home » Kamperveen maakt een hattrick voor O18 in Leeuwarden en stadsderby winst voor O14

Zaterdag kwamen alleen de Spartanen van O18, O16, O14 en O13 in actie. De onderbouw en andere jeugdteams hadden geen programma.

Middenbouw
____
AZ O13 – Sparta O13 (3-2)
De Spartanen van O13 kwamen vriendschappelijk in actie tegen de leeftijdsgenoten van AZ Alkmaar O13. Op het AFAS Trainingscomplex werd er binnen 3 x 25 minuten vijf keer gescoord in een nuttig oefenduel: 3-2.

Sparta O14 – Feyenoord O14 (3-2)
Sparta O14 speelde een heuse stadsderby. Op Sportpark Thurlede in Schiedam kwam Feyenoord O14 op bezoek. Sparta kwam al in ‘8 op achterstand en maakte daarna de gelijkmaker in de dertiende minuut. Het is Feyenoord dat wederom de voorsprong pakte (’39), waarna Sparta op gelijke hoogte komt (’52). Het slotstuk is voor de Spartanen na een doelpunt in ’64 en een overwinning bij het eindsignaal.

Sparta O16 – AZ O16 (1-1)
De Spartanen van O16 en trainer Omar Rziki namen het thuis op tegen de nummer drie, AZ O16. Beide ploegen delen de punten als bij het eindsignaal van de scheidsrechter het scorebord 1-1 toont.

Bovenbouw
____
Cambuur Leeuwarden O18 – Sparta O18 (0-4)
De Spartanen namen het als koploper op tegen SC Cambuur O18, de nummer laatst. Een relatief verre uitwedstrijd waarbij de punten mee teruggaan naar Rotterdam. Spits Kamperveen maakte een hattrick en Hiwat het vierde Spartaanse doelpunt. Een ruime overwinning in Leeuwarden voor de ploeg van Tim Vincken.