fbpx
Home » Meeloopstage trainers partnerclubs

Meeloopstage trainers partnerclubs

01 februari 2024 - 00:11

Sparta Rotterdam hecht enorm veel waarde aan het delen van kennis en expertise richting haar partnerclubs. Daarvoor worden gedurende het seizoen onder andere meerdere themabijeenkomsten georganiseerd. Ook geeft Sparta graag een inkijkje in hoe een trainingsdag of wedstrijdvoorbereiding er bij de Jeugdopleiding uitziet.

In de periode tussen eind januari en begin februari biedt Sparta Rotterdam de mogelijkheid om trainers van de partnerclubs een ‘meeloopstage’ te bieden bij de Jeugdopleiding. Daarbij hebben de trainers vanuit de partnerclubs de mogelijkheid om een week mee te lopen met een Sparta hoofdtrainer. Maar liefst 60 trainers werden deze periode meegenomen in het gehele traject van het voorbereiden van een training tot de evaluatie na afloop. Voor een aantal trainers zat daar ook een wedstrijd bij. Een geweldige en unieke ervaring voor de voetbaltechnische staf van de partnerclubs om op deze manier een kijkje in de keuken te krijgen en de Jeugdopleiding van Sparta Rotterdam in actie te zien.

Bart Acda (CVV Zwervers): “Het waren inspirerende trainingen, het heeft mij enthousiast gemaakt. Ik heb een inkijkje gekregen in de sport pedagogische werkwijze van de Sparta Jeugdopleiding. Hier ga ik mij zeker verder in verdiepen.”