Home » O16 geeft vroege voorsprong uit handen, O18 wint ruim

O16 geeft vroege voorsprong uit handen, O18 wint ruim

20 april 2024 - 18:00

Sportpark Thurlede vormde het decor voor top jeugdwedstrijden tegen Heerenveen (O18), Go Ahead Eagles (O16) en Ajax (O14) Een Spartaanse zaterdagavond met een ruime overwinning voor de Spartanen van O18.

Middenbouw
__
Sparta O13 (drieluik)
In Culemborg werd een vriendschappelijk drieluik gespeeld tegen het Deense Kobenhavn en ADO Den Haag.

Sparta O14 – Ajax O14 (2-4)
De Spartanen van O14 kwamen met 1-0 voor in de topwedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van AFC Ajax O14. Ajax maakte de gelijkmaker, waarna Sparta opnieuw op voorsprong kwam. Tevens ruststand (2-1). Na rust komt Ajax op gelijke hoogte en bouwt de score verder uit naar 2-4.

AZ O15 – Sparta O15 (4-1)
Sparta O15 ging op bezoek in Alkmaar. Op het AFAS-trainingscomplex bleken de Alkmaarders een maatje te sterk vandaag: 4-1.

Sparta O16 – Go Ahead Eagles O16 (1-)
Nadat Sparta O16 een vroege voorsprong pakt tegen Go Ahead Eagles O16, via een doelpunt van Dean Bell, komt Go Ahead na rust op gelijke hoogte via een penalty. Daarna werd er niet meer gescoord; 1-1.

Bovenbouw
__
Smitshoek O17 – Sparta O17 (2-7)
Het team van Sparta O17 ging op bezoek in Barendrecht. Het competitieduel tegen vv Smitshoek O17 kende maar liefst negen doelpunten, waarvan zeven voor Sparta en twee voor de thuisploeg.

Sparta O18 – Heerenveen O18 (4-0)
De nummer twee Sparta O18 kreeg zaterdagavond bezoek uit Heerenveen. De nummer zeven, Heerenveen O18, keerde puntloos terug naar Friesland, nadat Sparta de enige doelpuntenmaker bleek tijdens de reguliere speeltijd.