Home » Online Business Club bijeenkomst met Henk van Stee, Dave van der Meer en Robert De Boeck

Online Business Club bijeenkomst met Henk van Stee, Dave van der Meer en Robert De Boeck

20 mei 2020 - 12:28

Dinsdag 26 mei om 10.00 uur organiseert Sparta Rotterdam een online, interactieve bijeenkomst voor haar Business Club leden.

In de klein uur durende digitale bijeenkomst bespreekt gespreksleider Ruud van Os vanaf de perszaal van Het Kasteel met Directeur Betaald Voetbal Henk van Stee en Commercieel Manager Dave van der Meer hoe de club sportief en commercieel omgaat met het coronatijdperk. Speciale gast aan tafel is Robert De Boeck, oprichter van investeringsmaatschappij Antea Participaties en bekend als columnist van Quote. Robert belicht zijn visie op de huidige staat van het bedrijfsleven, dat onlosmakelijk is verbonden met de invloed van het verlengde steunpakket en de nieuwe kansen die de versoepeling van de maatregelen biedt voor ondernemers.

 • Wanneer? Dinsdag 26 mei.
 • Tijd? Van 10:00 uur tot 10:45 uur.
 • Thema’s die ter tafel komen:
  • Welke invloed heeft deze crisis op het betaald voetbal en voor Sparta in het bijzonder op de begroting en het spelersbudget van aankomend seizoen?
  • Wat kan er in deze tijd wél als sponsor van Sparta Rotterdam?
  • Hoe wordt er sportief en commercieel voorbereid op de start van het nieuwe seizoen?
  • Hoe ziet de toekomst voor veel ondernemers eruit na de nieuwe steunmaatregelen en versoepelingen?
  • Waar liggen kansen voor het bedrijfsleven?

Bovenstaande onderwerpen vullen wij graag aan met input van jou als Business Club lid.

Schrijf je vandaag nog in via het onderstaande formulier en stel hierbij je vraag aan Henk van Stee, Dave van der Meer en/of Robert De Boeck. Tijdens de bijeenkomst wordt getracht een zo groot mogelijke selectie van vragen te behandelen. Ook is het tijdens de bijeenkomst mogelijk om een vraag in te sturen.

Voorafgaand aan de bijeenkomst ontvang je een e-mail met praktische informatie met de bijbehorende link en een korte handleiding.