Home » Overwinning op Vitesse met Jacob-Jan Esmeijer en The Productivity Company als wedstrijdsponsoren

25 november 2019 - 09:12

Sparta Rotterdam heeft in eigen huis een 2-0 overwinning geboekt op Vitesse. In beide helften scoorden de Kasteelclub één keer terwijl Ariel Harush aan de andere kant zijn doel een aantal maal knap schoon hield. Door de prestatie van onze Israelische doelman werd hij verkozen tot de ‘The Productivity Company Man of the Match’. Jacob-Jan Esmeijer sponsorde ter ere van de 75e verjaardag van Jules Deelder de captainsband, waardoor aanvoerder Bryan Smeets met een speciale captainsband speelde. Toeval of niet, de aanvoerder gooide de wedstrijd zelf in het slot met zijn 2-0 in de 83e minuut.

Jacob-Jan Esmeijer ging na de wedstrijd op de foto met de speciale aanvoerdersband ter ere van de 75e verjaardag van Jules Deelder, die eerder op de dag al was gekroond tot lid van verdienste van Sparta Rotterdam.

The Productivity Company was Man of the Match-sponsor bij de thuiswedstrijd tegen Vitesse. Met een clean sheet poseerde Man of the Match Ariel Harush tevreden vlak voordat hij de bloemen uit handen van Tom Lindsen namens The Productivity Company ontving.

Foto’s: Awé Krijger