fbpx
Home » Sparta Business Club borrelt de winter in

Sparta Business Club borrelt de winter in

08 december 2023 - 11:29

Donderdag 7 december was het tijd voor de afsluitende zakelijke bijeenkomst van het kalenderjaar 2023. In winterse sferen en omstandigheden kwamen de 120 aanwezigen bijeen in het sfeervolle restaurant van Horsecenter Pirouette.

Vuurkorven, fakkels, oliebollen en warme wintercocktails kenmerkten het ontvangst in Bergschenhoek, waarna onder leiding van host Frank Stout Technisch Directeur Gerard Nijkamp en Jeroen Rijsdijk meer vertelden over de huidige sportieve stand van zaken van de Kasteelclub.

We blikken terug op een gezellige en sfeervolle (netwerk)bijeenkomst waar naast de drankjes en walking dinner diverse activiteiten waren te ondernemen. Via het Rad van Fortuin waren er voor iedere deelnemer prijzen te winnen en kom men genieten van de live muziek, verzorgd door zangeres Nicky. Bij de Racewood Experience namen de aanwezigen het tegen elkaar op of kon je door een van de professionals de tips en trics leren van het vak op één van de simulatoren.

Achter de schermen hebben wij reeds een gevarieerde activiteitenkalender voor 2024 voorbereid. Naast de nog te spelen thuiswedstrijd tegen FC Twente op zondag 17 december kijken wij uit naar de eerste zakelijke activiteit van 2024, waarover snel meer.

Bijgaand een compilatie van de sfeervolle middag en avond in Bergschenhoek:

Foto’s: Awé Krijger