fbpx
Home » Sparta O18 begint voetbalweekend thuis tegen PEC Zwolle

Sparta O18 begint voetbalweekend thuis tegen PEC Zwolle

25 november 2021 - 11:47

Sparta Rotterdam O18 begint vrijdagmiddag als eerste team van de jeugdopleiding aan een nieuw weekend met competitiewedstrijden. De ploeg van trainer Michel Breuer speelt op Het Kasteel tegen PEC Zwolle O18. Aftrap van dit belangrijke duel voor O18 is om 16:00 uur. Helaas is de wedstrijd niet toegankelijk voor publiek, maar wel te volgen via het YouTube-kanaal van Sparta Rotterdam!

Sparta O10 vervolgt zaterdagochtend het voetbalweekend met een thuiswedstrijd tegen Ajax. De wedstrijd op Sportcomplex Nieuw Terbregge begint om 10:00 uur. Op hetzelfde tijdstip wacht ook Sparta O11 een thuiswedstrijd. Na drie zaterdagen van afgelastingen neemt de ploeg van trainer Kick Kerklaan het op tegen Roda JC. Voor Sparta O12 staat er een uitwedstrijd tegen NEC op het programma.

De laatste wedstrijden van de zaterdagmiddag beginnen om 12:00 uur. Sparta O15 reist net als O12 af naar het oosten van het land, maar dan voor de wedstrijd op Papendal tegen Vitesse. Sparta O16 heeft dit weekend geen competitiewedstrijd, maar de selectie van trainer Jason Oost oefent tegen de O16 van de jeugdopleiding van FC Twente/Heracles. Al het nieuws rondom de wedstrijden, tussenstanden en sfeerimpressies zijn te volgen via de socialmediakanalen van de jeugdopleiding; Instagram, Twitter en Facebook!