Home » Activiteiten » D&S Sparta Clinic ON TOUR

D&S Sparta Clinic ON TOUR

   terug naar activiteiten overzicht

Activiteit specificaties

Datum
24-10-2019
Tijd
16:30 uur
Prijs
€ 17,50
Begin inschrijving
28-09-2019
Einde inschrijving
25-10-2019

Over deze activiteit

AANVALLEN, OMSCHAKELEN EN VERDEDIGEN ALS EEN SPARTA SPELER
Enthousiaste voetbalkids opgelet! Wil je voetballen in de herfstvakantie? Meld je dan aan voor de Sparta Rotterdam D&S Clinic On Tour en kom trainen als een Sparta speler. Onder leiding van Sparta jeugdtrainers gaan we aanvallen, omschakelen en verdedigen. Ook is er volop aandacht voor je individuele ontwikkeling en krijg je tips om een betere voetballer/ster te worden. Trommel je voetbalvrienden- en vriendinnen op en kom samen trainen.

Wanneer
Donderdag 24 oktober 2019

Duur
16:30 - 18:00 uur

Prijs
€ 17,50

Inclusief
1,5 uur leerzame training
diploma
drinken

Wie
Jongens en meiden in de leeftijd van 6 t/m 14 jaar

Locatie
Kethel Spaland, Schiedam

EXTRA INFORMATIE
Na je inschrijving ontvang je een bevestiging van deelname aan de activiteit. In de week voor aanvang van de activiteit wordt er een extra mail gestuurd met de laatste praktische informatie over de Sparta Clinic. Indien je meerdere deelnemers wilt aanmelden, vragen we om dat voor nu als twee losse aanmeldingen in te vullen. Met het invullen van het formulier ga je akkoord met de privacy & algemene voorwaarden van Sparta Rotterdam.

Kids die lid zijn van Sparta Kidsclub dienen hun Sparta Kidsclub nummer in te vullen in het extra veld om mee te doen aan de Kidsclub actie.