fbpx
Home » Activiteiten » Allerlaatste Talententraining op Het Kasteel

Allerlaatste Talententraining op Het Kasteel


terug naar activiteiten overzicht

Activiteit specificaties

Datum
01-05-2022
Tijd
09:30 uur
Prijs
€ 19,95
Deelnemers
36 / 36
Begin inschrijving
26-04-2022
Einde inschrijving
29-04-2022

Over deze activiteit

SPARTA TALENTENTRAINING IN HET SPARTA STADION
Wil je werken aan je voetbalskills en extra trainen als een Sparta speler onder leiding Sparta Rotterdam trainers en speelsters? Schrijf je dan in voor deelname aan de talententraining op zondagochtend 1 mei in hét Sparta Rotterdam stadion. Een leerzame voetbalbeleving voor enthousiaste voetballers en voetbalmeiden vanaf 5 jaar. Omdat er binnenkort gras in het stadion komt, is dit waarschijnlijk de allerlaatste Sparta Clinics Talententraining op Het Kasteel.

Je traint als een Sparta speler onder leiding van Sparta jeugdtrainers en speelsters van Sparta Vrouwenvoetbal, die binnen de diverse oefenvormen het accent leggen op aanvallen, omschakelen en verdedigen. Ook is er volop aandacht voor individuele ontwikkeling. Een sportieve activiteit op zondagochtend om je voetbalvaardigheden te verbeteren en om samen met je voetbalvrienden- en vriendinnen aan mee te doen. De activiteit = VOL

Inclusief
Leerzame training olv Sparta Jeugdtrainers en Sparta Vrouwenvoetbal speelsters
Diploma

Wanneer
Zondag 1 mei 2022

Training
09:30 - 11:00 uur

Locatie
SPARTA STADION Het Kasteel

Prijs
€ 19,95

Leeftijd
5 t/m 14 jaar

EXTRA INFORMATIE
Na je inschrijving ontvang je een bevestiging van deelname aan de activiteit. In de laatste week voor aanvang van de activiteit wordt er een extra mail gestuurd met de laatste praktische informatie over de Sparta Talententraining. Indien je meerdere deelnemers wilt aanmelden, vragen we om dat voor nu als twee losse aanmeldingen in te vullen. Met het invullen van het formulier ga je akkoord met de privacy & algemene voorwaarden van Sparta Rotterdam.