Home » Activiteiten » Keepers Masterclass Oktober

Keepers Masterclass Oktober

   terug naar activiteiten overzicht

Activiteit specificaties

Datum
19-10-2020
Tijd
15:00 uur
Prijs
€ 18,88
Deelnemers
19 / 30
Begin inschrijving
26-08-2020
Einde inschrijving
19-10-2020

Over deze activiteit

Keepers en keepsters opgelet! In de herfstvakantie kan je deelnemen aan een leerzame Keepers Masterclass onder leiding van de Sparta keeperstrainers. Wil je werken aan je keepersskills? Meld je aan en kom samen met je 'collega' keepers/sters te trainen als een Sparta prof op het jeugdcomplex van Sparta Rotterdam. Tijdens de activiteit neemt Sparta Clinics de RIVM maatregelen en KNVB richtlijnen in acht.

Je krijgt dezelfde keeperstraining, zoals de keepers binnen Sparta ook krijgen. De trainingen zijn geheel in lijn met de Sparta-trainingsmethode. Zo kun jij werken aan je vaardigheden en techniek om een nog completere keeper/ster te worden.

Inclusief
Training olv Sparta Kepeerstrainers
Diploma

Wanneer
Maandag 19 oktober 2020

Start
15:00 uur

Prijs
€ 18,88

Leeftijd
6 t/m 15 jaar

Locatie
Sparta Rotterdam Jeugdcomplex

EXTRA INFORMATIE
Na je inschrijving ontvang je een bevestiging van deelname aan de activiteit. In de laatste week voor aanvang van de activiteit wordt er een extra mail gestuurd met de laatste praktische informatie over de Masterclass Keepers. Indien je meerdere deelnemers wilt aanmelden, vragen we om dat voor nu als twee losse aanmeldingen in te vullen. Met het invullen van het formulier ga je akkoord met de privacy & algemene voorwaarden van Sparta Rotterdam.

Nu inschrijven