fbpx
Home » Activiteiten » SPARTA 4-WEEKSE MEI

SPARTA 4-WEEKSE MEI


terug naar clinic overzicht

Activiteit specificaties

Datum
08-05-2022
Tijd
09:30 uur
Prijs
€ 105,00
Begin inschrijving
26-03-2022
Einde inschrijving
08-05-2022

Over deze activiteit

SPARTA TALENTENTRAINING MEI 2022
Wil je werken aan je voetbalskills en extra trainen bij Sparta Rotterdam? Schrijf je dan in voor de Sparta 4-Weekse die start op zondag 8 mei 2022. Een leerzame voetbalbeleving voor enthousiaste voetballers en voetbalmeiden vanaf 5 jaar. Je traint als een Sparta speler onder leiding van Sparta jeugdtrainers en speelsters van Sparta Vrouwenvoetbal, die binnen de diverse oefenvormen het accent leggen op aanvallen, omschakelen en verdedigen. Ook is er volop aandacht voor individuele ontwikkeling. Een sportieve activiteit op zondagochtend om je voetbalvaardigheden te verbeteren en om samen met je voetbalvrienden- en vriendinnen aan mee te doen.

Inclusief
4x leerzame training olv Sparta Trainers en speelsters Sparta Vrouwenvoetbal
Diploma
Trainingsset: rood/witte kousen, zwarte korte broek + zwart shirt met Sparta logo (korte mouw)
Wil je aanmelden zonder trainingsset? Klik dan hier

Wanneer
Start zondag 8 mei 2022
Overige trainingsdagen: zondag 15, 22, 29 mei 2022

Training
9:30 uur - 11:00 uur

Prijs
€ 105,-

Leeftijd
5 t/m 13 jaar

Locatie
Vanwege de aanstaande verbouwing van het Sparta Jeugdopleiding complex, zal de Sparta 4-weekse gehouden worden op het mooie complex van RVV Blijdorp aan de Noorderbocht in Rotterdam. Dit is tevens de locatie waar Sparta Vrouwenvoetbal een aantal dagen in de week gevestigd is.

EXTRA INFORMATIE
Na je inschrijving ontvang je een bevestiging van deelname aan de activiteit. In de week voor aanvang van de activiteit wordt er een extra mail gestuurd met de laatste praktische informatie over de Sparta 4-weekse mei. Indien je meerdere deelnemers wilt aanmelden, vragen we om dat voor nu als twee losse aanmeldingen in te vullen. Met het invullen van het formulier ga je akkoord met de privacy & algemene voorwaarden van Sparta Rotterdam. Bij vragen kunt u mailen naar clinics@sparta-rotterdam.nl