fbpx
Home » Activiteiten » Sparta Clinics Masterclass op Het Kasteel

Sparta Clinics Masterclass op Het Kasteel


terug naar clinic overzicht

Activiteit specificaties

Datum
28-04-2021
Tijd
13:30 uur
Prijs
€ 18,88
Begin inschrijving
19-04-2021
Einde inschrijving
28-04-2021

Over deze activiteit

WIL JIJ TRAINEN ALS EEN SPARTA SPELER IN HET STADION?
Wil je werken aan je voetbalskills en trainen in het stadion van Sparta Rotterdam? Schrijf je dan in voor deelname aan een Masterclass in het stadion van Sparta Rotterdam. Een leerzame voetbalbeleving voor enthousiaste voetballers en voetbalmeiden vanaf 5 jaar.

Je traint als een Sparta speler onder leiding van Sparta jeugdtrainers, die binnen de diverse oefenvormen het accent leggen op aanvallen, omschakelen en verdedigen. Ook is er volop aandacht voor individuele ontwikkeling. Een sportieve activiteit op zondagochtend om je voetbalvaardigheden te verbeteren en om samen met je voetbalvrienden- en vriendinnen aan mee te doen. Bij de activiteiten worden alle RIVM maatregelen omtrent COVID-19 in acht genomen.

Inclusief
Leerzame training olv Sparta Jeugdtrainers
Diploma

Wanneer
Woensdag 28 april 2021

Training
13:30 - 15:00 uur

Prijs
€ 18,88

Leeftijd
5 t/m 14 jaar

Locatie
Sparta Rotterdam

EXTRA INFORMATIE
Na je inschrijving ontvang je een bevestiging van deelname aan de activiteit. In de laatste week voor aanvang van de activiteit wordt er een extra mail gestuurd met de laatste praktische informatie over de Sparta Masterclass. Indien je meerdere deelnemers wilt aanmelden, vragen we om dat voor nu als twee losse aanmeldingen in te vullen. Met het invullen van het formulier ga je akkoord met de privacy & algemene voorwaarden van Sparta Rotterdam.