fbpx
Home » Activiteiten » Sparta Clinics On Tour bij Excelsior’20 (LEDEN)

Sparta Clinics On Tour bij Excelsior’20 (LEDEN)


terug naar activiteiten overzicht

Activiteit specificaties

Datum
03-10-2021
Tijd
09:30 uur
Prijs
GRATIS
Begin inschrijving
14-09-2021
Einde inschrijving
02-10-2021

Over deze activiteit

Zondag 3 oktober komt Sparta Rotterdam naar Excelsior'20 in Schiedam voor de D&S Groep Sparta Clinic On Tour. Er staat een leerzame voetbalochtend op het programma, waarbij je gaat trainen als een Sparta speler/speelster. Onder leiding van Sparta trainers, ga je aanvallen, omschakelen en verdedigen als een echte Sparta speler. Ook plezier en talentontwikkeling staan centraal voor een onvergetelijke voetbalbeleving, waar je samen met je voetbalvrienden- en vriendinnen aan mee kunt doen. Tijdens de activiteit neemt Sparta Rotterdam RIVM maatregelen en KNVB richtlijnen in acht.

ER ZIJN SPECIAAL VOOR JEUGDLEDEN VAN EXCELSIOR'20 50 PLAATSEN BESCHIKBAAR GESTELD DOOR D&S GROEP.
DE EERSTE 50 KIDS VAN EXCELSIOR'20 KUNNEN EEN GRATIS PLEK BEMACHTIGEN VIA AANMELDING. JE DIENT LID TE ZIJN VAN EXCELSIOR'20, DIT WORDT MIDDELS EEN CHECK NAGELOPEN.  
PROGRAMMA
09:15 uur     Inloop/aanmelden  
09:30 uur    Verzamelen op het veld + Aftrap D&S Sparta Clinic On Tour
11:00 uur    Diploma uitreiking & Einde
PROGRAMMA ONDER VOORBEHOUD VAN WIJZIGING, START/EIND TIJD KAN WIJZIGEN OBV AANTAL AANMELDINGEN. 

INCLUSIEF
Leerzame training onder leiding van Sparta Rotterdam Jeugdtrainers
Diploma & drinken 

LEEFTIJD

5 t/m 15 jaar 
EXTRA INFORMATIE
Na je inschrijving (let op, je aanmelding is akkoord, mits je lid bent van Excelsior'20), ontvang je een bevestiging van deelname aan de activiteit. In de week voor aanvang van de activiteit wordt er een mail gestuurd met de laatste praktische informatie over de Sparta On Tour bij Excelsior'20. Indien je meerdere deelnemers wilt aanmelden, kan dat door een aanmelding p.p. in te vullen. Met het invullen van het formulier ga je akkoord met de privacy & algemene voorwaarden van Sparta Rotterdam.