fbpx
Home » Activiteiten » Sparta Masterclass On Tour vv Zwaluwen (eigen leden)

Sparta Masterclass On Tour vv Zwaluwen (eigen leden)


terug naar activiteiten overzicht

Activiteit specificaties

Datum
05-08-2020
Tijd
13:00 uur
Prijs
GRATIS
Begin inschrijving
08-07-2020
Einde inschrijving
05-08-2020

Over deze activiteit

AANVALLEN, OMSCHAKELEN EN VERDEDIGEN ALS EEN SPARTA SPELER
Enthousiaste voetbalkids opgelet! Wil je voetballen in de zomervakantie? Meld je dan aan voor de Sparta Rotterdam Masterclass On Tour bij samenwerkingspartner vv Zwaluwen. Onder leiding van Sparta jeugdtrainers gaan we aanvallen, omschakelen, verdedigen en is er volop aandacht voor je individuele ontwikkeling. Je krijgt tips om een betere voetballer/ster te worden terwijl je traint als een echte Sparta speler.

Trommel je voetbalvrienden en teamgenoten op en kom samen trainen. Tijdens de activiteit neemt Sparta Clinics de RIVM maatregelen en KNVB richtlijnen in acht.

Wanneer
Woensdag 5 augustus 2020

Start
13:00 uur

Inclusief
1,5 uur leerzame training
diploma
drinken

Wie
Jongens en meiden in de leeftijd van 5 t/m 13 jaar
Deze pagina is uitsluitend voor eigen jeugdleden van vv Zwaluwen. 

Locatie
vv Zwaluwen, Vlaardingen

EXTRA INFORMATIE
Na je inschrijving ontvang je een bevestiging van deelname aan de activiteit. In de week voor aanvang van de activiteit wordt er een extra mail gestuurd met de laatste praktische informatie over de Masterclass bij Zwaluwen. Indien je meerdere deelnemers wilt aanmelden, vragen we om dat voor nu als twee losse aanmeldingen in te vullen. Met het invullen van het formulier ga je akkoord met de privacy & algemene voorwaarden van Sparta Rotterdam.